Virsta la emigrare!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Hop si eu sa va stric media la varsta: am plecat la 33 de ani. Primul -si deocamdata unicul- copil l-am facut la 1 an de cand am sosit in Canada. Inca mai stau cu ea acasa, insa in timpul asta dau si examene pentru a-mi lua autorizarea in ultimul domeniu in care am lucrat in Romania -mi-am schimbat o data meseria acum 7 ani.

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Eu 27-28.Dar sunt multumita de decizia luata..am un copil,am o situatie financiara buna ,atat in tara cat si aici,pacat nu am plecat mai devreme ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hollen spune:

Cand am plecat din tara acum doi ani nu am avut intentia emgrarii. Am venit aici pentru o specializare postuniversitara. L-am intalnit pe Anthony...si uite ca e drept cand spunem ca "planurile din targ nu se potrivesc cu cele de acasa". Acum avem un bebe de trei luni.
Nu practic meseria mea. Am terminat Literele la Clij. Sunt insa in domeniul in care mi-am facut specializarea aici, managemnt hotelier, imi place foarte mult ceea ce fac si sunt apreciata la locul de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

18 ani. singura. mai avusesem 'escapade' si inainte, dar pe termen mediu, nu lung/nedefinit/definitiv.

Lai

Mergi la inceput