pot fi insarcinata?

pot fi insarcinata? | Autor: Xristina

Link direct la acest mesaj

problema mea e ca nu-s sigura daca is sau nu insarcinata....la doctor nu am timp de vizita pt control din cauza programului....am urmatoarele simptome....am chef sa dorm mai tot timpul...ma enerveaza orice fel de miros de parfum....am pofta de ciocolata...daca nu manic in fiecare seara ciocolata ma apuca nebuneala....in perioada in care trebuia sa am mentruatie am avut ceva de genu asta ceva maroniu...sanii mi-s mai grei ma dor chiar daca nu am ciclu plus ca ma injughie citeodata sanii si in spate in sale plus ca am facut test si-n care daca si in casuta finala era liniuta era is gravida am facut sase toate la fel prima casuta liniuta a doua nimica...asta insemna ca nu-s gravida...astept raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Draga Xristina dupa simptomele care le ai ai zice ca esti insarcinata,dar totusi ar iesi pozitiv testul de sarcina daca ar fi asa,mai ales ca ai facut 6 teste(tot ar fi iesit unul).Ar trebui totusi sa mergi la medic pentru un control.

Posteaza subiectul la Interzis barbatilor ca citesc mai multe fete acolo si poate te lamuresc.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

quote:
Initial creeata de Xristina

problema mea e ca nu-s sigura daca is sau nu insarcinata....la doctor nu am timp de vizita pt control din cauza programului....am urmatoarele simptome....am chef sa dorm mai tot timpul...ma enerveaza orice fel de miros de parfum....am pofta de ciocolata...daca nu manic in fiecare seara ciocolata ma apuca nebuneala....in perioada in care trebuia sa am mentruatie am avut ceva de genu asta ceva maroniu...sanii mi-s mai grei ma dor chiar daca nu am ciclu plus ca ma injughie citeodata sanii si in spate in sale plus ca am facut test si-n care daca si in casuta finala era liniuta era is gravida am facut sase toate la fel prima casuta liniuta a doua nimica...asta insemna ca nu-s gravida...astept raspuns.

Xristina

Tu chiar n-ai altceva mai bun de facut? Se vede de la o posta ca mesajul e pus la misto iar la faza cu
quote:
la doctor nu am timp de vizita pt control din cauza programului
chiar ai dat cu batu-n balta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Intrebarea este:ai intretinut relatii sexuale in ultima luna?Ca daca nu,sigur nu esti insarcinata.Iti spun eu,ca ma pricep:-DDDDDDD

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

daca n-ai pofta de lapte de capra, stai linistita, nu esti gravida..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Descantec mi-ai luat vorba din gura! Si eu tot la laptele de capra m-am candit dupa ce am citit mesajul.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,credeti ca mesajul e la misto? Eu nici nu m-am gandit cand i-am raspuns,dar acum cand am citit ce ati raspuns voi mi-am cam schimbat parerea.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

I-mi cer scuze,descintec,ai dreptate,acum stim cine e!
Numai bine!

Theodora, Alexandros, Yannis
Ai pensule,ai culori,deseneaza raiul si intra in el!
PASTE FERICIT!www.click-smilies.de/sammlung0903/party/party-smiley-020.gif" border="0">
http://community.webshots.com/user/theodorapap-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Theodora, nu merita sa te ambalezi asa . Si interventia ta cu telefoanele ne-a ajutat sa vedem clar ce e cu ea, asa ca nu au fost in zadar. Eu in locul tau cred ca as sterge ultimul mesaj si as trece senina mai departe.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

A schimbat un cuvant-doua in fraza, dar tot acolo bate: "Spune-mi cine esti ca sa-ti spun cine esti" Asta este sloganul ei favorit, cica...
Dar tu chiar nu vrei sa ne lasi in pace cu subiectele tale si sa nu mai iei in batjocura naivitatea unor oameni care iti raspund, nestiind ca esti tu dupa nick? Nu, ca incep sa ma enervez rau!!! Nu pot sa intru pe vreun subiect, fara sa dau de ea si mistoul ei fata de ceilalti membrii!!! Scuze, prieteni pentru rabufnire, dar intrece masura!!!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Am si eu o rugaminte...maaaaare....daca ma puteti lumina, va implor..
Ce d-zeu e cu laptelele ala de capra, ca mor de curiozitate????

Mergi la inceput