Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Multumesc pentru urari, fetelor!! Sper sa fie totul cum ziceti voi!:)

Mona, la mine iepurasul o sa imi aduca cel mai frumos cadou pentru toata viata mea: pe fetita mea scumpa! Ziua mea de nastere e chiar pe 11 aprilie si iti dai seama ca "s-au scos" si iepurasul si sotul meu cu cadourile pentru toata viata.:))...sau dimpotriva, ii bagam pe amandoi la cheltuieli si mai mari incepand cu anul acesta!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by Nedda
Multumesc pentru urari, fetelor!! Sper sa fie totul cum ziceti voi!:)Mona, la mine iepurasul o sa imi aduca cel mai frumos cadou pentru toata viata mea: pe fetita mea scumpa! Ziua mea de nastere e chiar pe 11 aprilie si iti dai seama ca "s-au scos" si iepurasul si sotul meu cu cadourile pentru toata viata.:))...sau dimpotriva, ii bagam pe amandoi la cheltuieli si mai mari incepand cu anul acesta!:))
nedda ...sa iti traiasca iepuritza,fetita!!!!wow ce cadou minunat ti-a adus!asta da cadou!ce norocosa esti ...si bebeul si ziua ta!asta da cadou de la iepuras...poate si mie la anul o sa imi aduca iepurasul ca si tie......ca sa nu fiu si eu suparata.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Oana B pe unde estu,adeca prin ce colt de tara?

Eu mi-s in Michigan, la inceputul subiectului e o listuta sa vezi care pe unde e, la tine vad ca e NY.
Gabi, cand iti bagi un okisor aici poate actualizezi listuta cu Delia.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Salutare tuturor! Nedda, nastere usoara si sa te bucuri de fetita ta!

Din cercetarile pe care le-am facut (in special sotul meu, care a vb la Consulat si INS), dosarul nostru s-ar putea (most probably) sa ajunga la Consulat in Ro la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie... deci cam pe-atunci si interviul. Am putea sa renuntam la dosar si sa mergem direct la interviu (cum am fi putut face de la inceput ), dar consulul (AMERICAN!) cu care a vb sotul meu (si a fost foarte amabil)ne-a sugerat sa nu renuntam la dosar. So... Anyway, sotul meu s-a hotarat sa-mi mai faca o vizita inainte de a veni sa ma ia , asa ca o sa vina pe 24 aprilie. Sta 9 zile! Dup-aia mai vine cand o sa fie interviul, ca sa mearga cu mine (desi nu 'se cere') si sa ma ia acasa... Deci, sa zicem ca lucrurile sunt mai clare acum. Va multumesc tuturor pt sustineri!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Fetele care aveti feciori mai marisori, dati-mi o idee de unde sa-i cumpar la al meu un outfit de sarbatoare, blazer, pantaloni si camasa, care sa nu ma coste o avere. M-am tot uitat on-line la Macy's, Talbots, Nordstrom, pai ma costa cat ma costa si hainele mele, si el poarta doar o data vreo cateva ore la botezul lu' ala micu'.

Asa carelevasazica, CLeo, ai facut totul regulamentar! Hmmm.

Incearca ca Children Warehouse. Au multe de prost gust, dar mai gasesti acatarii, iar cum ziceai pentru o zi nu merita sa platesti prea mult.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sentoria spune:

Buna seara fetelor!!
Ssant obosita moarta. De trei zile zugravim casa. Am terminat sufrageria si dormitorul. Bucataria trebuie sa o termine dumnealui singur fiindca eu nu mai pot Dormitorul este orange!!!! Soc pentru systemul nervos

http://community.webshots.com/user/sentoriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Meserias Corina lumineaza camera, dormitoarele noastre sunt galbene, asa mi-a placut culoarea aia de-mi venea sa mananc din cutia de vopsea

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu manca vopsea galbena, ca vin acuma ouale rosii ! :lol:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Nedda, nastere usoara si bebitza sanatoasa si frumoasa!

Cleo, iarta-l de data asta! :))))))))

Paste fericit la toata lumea! Bucate gustoase, petrecere frumoasa si multa lumina in sufletele voastre! Va urez de pe acum, calculatorul meu a luat-o razna, cred ca virusii colcaie in el, si cine stie daca mai apuc... :)

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Nedda ... asta da Paste fericit... nastere usoara si sa vii cu vesti si cu fotografii.

In seara asta Alex a topait in patut pana la stricat si cand a vazut ca a cazut intre stinghia patutului si saltea a inceput sa planga si sa strige "ma-ma" ... Nu-mi venea sa cred ochilor... Deci asa am un topaila in burta si unu in casa.

Va salut!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput