Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adevarat a inviat!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Adevarat a-nviat! Ati fost la Inviere? Eu am fost la Casin cu niste prieteni... a fost foarte aglomerat bineinteles, dar frumos...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Fetelor, dragelor (plus Mircea!!!) va spun si eu Christos a inviat si va doresc tuturor numai bine!

Vin si eu cu o rugaminte, poate ca cineva dintre voi ne poate ajuta. Sotul meu a scris pt postdoc la o universitate din SUA si i s-a raspuns sa trimita un "statement of interest" si un "visiting plan". Cu prima chestie ne-am lamurit in mare, cu a doua suntem inca in ceata. Este cumva cineva dintre voi in mediu universitar sau aveti pe cineva din familie sau, in fine, stie cineva cu ce se maninca chestiile astea? Noi stim ce trebuie sa contina, dar un exemplu concret ne-ar ajuta enorm, indiferent de domeniu, doar ca sa ne facem o idee.

Multumesc,

Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Adevarat a inviat!

Uaaai de mineeee... nu pot sa cred cit de mult ati scris, de cind n-am mai intrat pe forum! Am fost putin cam ocupata, cu research pt gasirea unei masini, pe care am cumparat-o, in sfirsit! Eu sunt mare fan de truck-uri Dodge, si uite ca am comis-o! Dodge Ram 1500 din 2001, quad cab, neagra. Imi creste inima, de cite ori o vad :) Si nu ca n-as mai iubi si Mazda pe care o aveam inainte, ca o iubesc si pe ea!

Cleomax,
am reintrat pe forum la fix! Pai sa ratez eu minunatii de poze, cu ficiorul tau? Mai, your son is a hunk Se vede gena de roman Unde era acum 3 ani, cind am venit pt prima oara in Atlanta, hehe ? Ca acu' sunt maritata, e cam tirziu! Unde pui ca mai am o tzira si implinesc 31 (da' ma tin bine!).

Fetele, sa aveti un Paste MINUNAT, sa fiti la fel de frumoase si vesele, ca tare dragi imi sunteti .

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

quote:
Originally posted by Laura Garner[/i]
[br]Adevarat a-nviat! Ati fost la Inviere? Eu am fost la Casin cu niste prieteni... a fost foarte aglomerat bineinteles, dar frumos...

si noi am fost, am ajuns acolo in goana mare, ca daca am lucrat pana tarziu, na! biserica ortodoxa americana, mdeh. adica stiti voi cum, salile alea patratoase, aspect de casa locuibila. in fine, altarul e frumos, crini peste tot, intuneric inauntru pana la miezul noptii cand au iesit preotii cu lumina, dat inconjurul cladirii o data cu lumanarile aprinse, corul a cantat minunat, dar degeaba, ca adaptarea la Hristos a inviat din morti/cu moartea pe moarte calcand/ si celor din morminte viata daruindu-le" in engleza suna foaaarte departe de original, ma refer la melodie. atmosfera super-decenta, poate ca prea super, nu de decenta duceam dorul...adica ordine si disciplina pana si la aprinsul lumanarilor de sufletul mortilor. mi-a lipsit ceva, nush ce, dar nu a fost acolo. inefabilul poate? :) a fost lume muuulta rau, abia am gasit loc de parcare pe un deal din apropiere. m-am gandit tot timpul daca n-o fi si vreo familie de romani printre, dar n-am avut curaj sa fluier in biserica dupa :) am auzit numa ruseste, sarbeste, bulgareste si poloneste in jur, nu ca le-as deosebi la mare fix, doar imi dau cu presupusul :)
daca aseara am sarbatorit Pastele romaneste, adica prin mers la biserica la miezul noptii si o cina frugala cu miel si oo ciocnite dupe, azi a venit randul obiceiului american, care consta in activitati de familie, noi am ales plaja, vai, ce noutate!:)) al meu iubit sotz e in culmea fericirii ca mi-a ciocnit toate oolelelele pana acum, a avut noroc de unul, mai frate, tare ca piatra.
despre vopsit si meniu nu va mai povestesc, ca astea sunt chestii profane :))) aaa, un singur lucru totusi: l-am batut la cap pe omul meu sa gaseasca un vin rosu asemanator celui de buturuga romanesc, il stie de cand a fost acasa la niste matusi de'ale mele, in Ro. si pot sa spun ca l-a gasit, vi-l zic poate va intereseaza. e un Chianti italian, pe bune ca are buchet asemanator. si tarie asisderea, dupa un deget am adormit instant :)

la voi cum a fost?

Hristos a Inviat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Christos A Inviat! Adevarat A Inviat!

mai la noi a fost f frumos, tot asa cum ai povestit tu VIOLETA! mie mi-a placut f mult, era elegant si linistit si cu accent englezesc....
si ceva nostim, mai, nu era barbat in biserica si pe langa, inafara de al meu... care sa nu fie imbracat cu geaca de piele!
da! mai! zici ca era parada gecilor de piele negre asortate cu ciocate, de fapt a predominat culoarea negra in imbracamintea tuturor! asta pt ca probabil romanii sunt atat de convinsi de clasica eleganta a negrului cat si de efectul de slim al lui....

na, dar a fost tare frumos si apoi a doua zi am mers la prieteni cu prietenii si am mancat miel si prajituri si aperitive, am ciocnit oua si am baut vin, bere, whisky, apa minerala, sucuri, ma rog care ce a vrut!

va pupic si inca odata va urez toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Draga CATAGHE,

eu desi sunt in mediu universitar, nu cunosc procedurile pt a urmari o pozitie de post doc (mie mi s-au cerut alte hartoage...), dar poate acest link sa contina exemple de ceea ce va intereseaza?
http://mailgate.supereva.it/sci/sci.research.postdoc/
Poti sa ne dai mai multe detalii? poate asa fac o conectie cu ceva ce am aflat de la vreun post-doc...

Un sfat, daca puteti sa incercati sa obtineti viza H, nu J care sa nu va faca obligatorie intoarcerea in tara dupa terminarea post-doc-ului pe timp de 2 ani, cum se intampla de multe ori in cazul de viza J...(daca nu va rezolvati voi aicea daca vreti sa mai ramaneti in continuare prin schimbare de statut).

sper sa te ajute cineva clar si concret!

pupici si f mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Apar si eu asa cu ochii mijiti si va zic Christos a inviat! mama ce de bunataturi, ne-am umplut burdihanurile de puteai omora pureci pe ele. Am adus din prajituri si la serviciu, asa de multe au ramas, iar americanii foarte sfiosi, ca sunt in diet, ca una, ca alta, ce mai frate, le-am pus afara de o ora, daca mai sunt cinci. Diet, ne-diet, au venit tiptil si au tot carat, ca furnicile in musuroi, incet dar constant.

Aaaah, am baut ieri o Feteasca Neagra de ni s-a urcat la cap, si o Busuioaca de Bohotin tare buna. Avem o filiala prin care comandam de doua ori pe an tot feluri de vinuri romanesti, de obicei luam cate 10 lazi (120 de sticle) sa ne ajunga. Sutn direct de la importator, si costa $6/sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

salutare fetelor!!!!ce mai faceti?cum v-ati petrecut sarbatorile?la mine a fost tate fain!!!o zi frumoasa....si continuati-va sarbatorile!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs
Aaaah, am baut ieri o Feteasca Neagra de ni s-a urcat la cap, si o Busuioaca de Bohotin tare buna. Avem o filiala prin care comandam de doua ori pe an tot feluri de vinuri romanesti, de obicei luam cate 10 lazi (120 de sticle) sa ne ajunga. Sutn direct de la importator, si costa $6/sticla.

unde, unde??? ai o adresa?

si nu stiu cine e Violeta, ala a fost mesajul meu, dar are forumul buguri, bugi, bugs etc :(

Mergi la inceput