Test de sarcina la 9 zile de la ovulatie
O intrebare de incepatoare :-).
Am facut un test de sarcina la 9 zile dupa ovulatie. In instructiuni spune ca rezultatul se obtine in 5 minute si nu mai mult. In primele 5 minute, nimic. Dupa vreo 20 de minute se vede o usoara linie. Oare ar putea insemna asta un rezultat pozitiv? Sau e doar nerabdarea mea si dorinta de a scapa de suspans.
Multumesc tuturor
Raspunsuri
crinuta spune:
CEl mai bine ar fi sa repeti testul de sarcina. Ar putea fi, nu este exclus, insa, pentru a scapa de indoiala, mai faci un test peste 2,3 zile.
Crinuta
ochinegri spune:
quote:
Initial creeata de BalMascat
O intrebare de incepatoare :-).
Am facut un test de sarcina la 9 zile dupa ovulatie. In instructiuni spune ca rezultatul se obtine in 5 minute si nu mai mult. In primele 5 minute, nimic. Dupa vreo 20 de minute se vede o usoara linie. Oare ar putea insemna asta un rezultat pozitiv? Sau e doar nerabdarea mea si dorinta de a scapa de suspans.
Multumesc tuturor
Asa a fost si la mine .... si a fost sarcina.
L
Ela2001 spune:
Dupa parerea mea e cam devreme facut testul.Eu l-am facut cu vreo 3-4 zile inainte de ziua in care asteptam ciclul si n-a iesit imediat pozitiv.A doua linie a aparut dupa vreo 30 min si era stearsa.Dupa o zi de intirziere am facut alt test si a doua linie a iesit mai pronuntata.
Ela2001 - 11 saptamini de la UM
BalMascat spune:
Fetelor, va multumesc de raspunsuri, din pacate nu am mai intrat pe acest forum si raspunsul meu vine un pic cam tarziu.
Intre timp am devenit si eu cunoscatoare in ale testelor. Acel test l-am cumparat de pe urmatorul site: http://www.at-home-pregnancy-tests.com/pregtesstrip.html
Este vorba de varianta strip.
Si ca sa nu lungesc povestea, la mine nu a fost sarcina. Am cautat pe numeroase alte site-uri o explicatie la cea de a doua liniutza care apare dupa timpul recomandat, si am gasit-o, si era chiar simpla.
Ca sa fie pozitiv testul, cea de a doua liniuta trebuie sa apara in timpul prescris de ei (a se citi instructiunile de folosire), orice liniutza ulterioara...se cheama liniutza de vaporizare. adica reactanctul in timp e activat de urina. si apare ceva vag exact pe locul celei de-a doua liniutza, neavand nimic in comun cu sarcina.
tot citind tot ce s-a scris pe internet despre testele de sarcina, pot sa va spun ca un rezultat cert va apare doar in ziua cand teoretic apare menstruatia, sau dupa. altfel...orice incurajare sa faci testul inainte, e mai mult pt reclama sa se vanda cat mai multe teste.
nu neg sunt multe cazuri in care sarcina se confirma mai repede. dar probabil ca sunt foarte rare. si putem foarte usor sa nu ne numaram printre ele.
sunt convinsa ca aceste lucruri erau noi pt mine, si poate v-am plictisit cu ele.
era prima luna cand incercam, si sunt foarte optimista mai ales dupa ce am citit ce s-a scris pe forum si am vazut ca nu-s singura.
va multumesc ca ati raspuns si va urez la toate....la cat mai repede un bebe. ceea ce si pt mine.
Diana1968 spune:
Buna Balmascat,
M-ai luminat. Acum stiu de ce apare a doua liniuta mult mai tarziu. Eu nu sunt incepatoare si nu stiam.
diana