Cautam un arhitect...

Cautam un arhitect... | Autor: Doinna

Link direct la acest mesaj

Stiu ca fetele de pe forum sunt f saritoare asa ca indrasnesc si eu cu o rugaminte.Sotul meu are o afacere de constructii si cauta un arhitect (prefera un baiat tinar din Romania)ptr ca asa cum spunea el pe romani ii duce capul....Lasind gluma daca stiti pe cineva interesat sa lucreze in USA va rog sa-mi spuneti.Noi sponsorizam si studenti ,cite 12 pe an,pt perioada vacantei ,dar sa nu o mai lungesc va multumesc mult,mult si scuze ptr deranj.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

Eu am o cunostinta foarte talentata mai ales la capitolul design interior .Este o studenta la design interior si mobilier ultimul an .Foarte muncitoare ,modesta si cu idei inovatoare .Este si pictorita totodata si am cunoscut-o fiindca mi-a pictat toate tablourile pt casa si mi-a facut si interiorul .M-a impresionat mult si de aceea imi face placere sa scriu despre ea .Pe ce pune mana ia o cu totul alta forma . Le are .Stiu ca si-ar dori sa plece macar pentru o perioada de timp deoarece se intretine doar din munca ei la negru in Bucuresti .Va termina facultatea anul acesta .Si are drept de semnatura pe cladiri mai mici .Dar eu una o recomand pentru interior . Citeste ,se documenteaza si mai nou incepe sa fie cautata prin Bucuresti .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Doina,

Neaparat vretzi arhitect tanar? Daca nu, tzi-l pot recomanda pe cumantul meu care are in jur de 45 de ani si este extrem de talentat. In caz ca va intereseaza va pot da un link la pagina lui web unde are postate cateva dinter lucrarile lui.

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Ferigutza,nu neaparat tinar(ne gindeam ca tinerilor le este mai usor sa plece din Ro(ei nu prea au asa multe obligatii familiare,bineinteles unii).Deci daca stii pe cineva si imi poti da ceva info,te rog si merci fain.

Mergi la inceput

Ankka merci frumos dar sotzul vrea un barbat ptr ca am avea si conditii de cazare(strict ptr barbati)si sunt mai multe avantaje spune el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Doina,

Poti sa mai dai cateva detalii? Este vorba de creatie/proiectare sau doar de sructuri/rezistenta pe proiecte existente... sau, pur si simplu, urmarire de santier? Se cer cunostinte de AutoCAD/ArchiCAD? Limba engleza? Este vorba de un contract pe termen mai lung? Am cativa amici, tineri arhitecti.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

daca nu ajungi la nici un rezultat, incesrca pe forumul de la www.visualart.ro,( forum de arhitecti, constructori...si tot ce tine de arta) si cauta dupa topicurile lui vali, este un arhitect f.- bun in ro. din cate am auzit eu si am citit pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Sotul meu este arhitect.
Daca doresti informatii iti stam la dispozitie.
A terminat Arhitectura din Bucuresti.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc mult si iata citeva detalii:in primul rind sa va dam citeva detalii despre companie;se numeste Euro Plastering(puteti vedea pagina de web la:www.europlastering.com)avem cam 15-20angajati ,ne ocupam de tencuieli exterioare (STUCCO SI SYNTETIC STUCCO).Si acum ce cautam:un arhitect capabil sa masoare lucrari(planuri),engleza necesara,capabilitate de project manager (pe teren sau ca reprezentant al companiei in cautare de proiecte ),carnet de conducere obligatoriu.
Ce oferim:ptr inceput o invitatie de tip turistic ptr obtinerea unei vize turistice care apoi poate fi schimbata cu un contract de munca (ptr ca vrem sa ne cunoastem si sa vedem daca ne intelegem reciproc ),totde la inceput oferim $2000 /luna chiar si in perioada de training ,cazarea se rezolva(o camerea )$200/luna si masina firmei.
Va multumim Doina si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Poti sa anunti oferta la OAR, toti arhitectii membri au drept de semnatura, poate e cineva interesat si trimite CV. Sediul central OAR (Ordinul Arh din Romania) e in incinta Facultatii de Arh Bucuresti. Nu stiu numarul, dar il caut daca vrei.
Succes!

Mergi la inceput

Miquelle,multumesc mult si chiar te rog daca poti sa-mi dai nr.

Mergi la inceput