Inf. Baby-sitter
Dragele mele,
am primit maiul de mai jos si m-am gindit ca poate intereseaza pe cineva.
Va aducem la cunostinta faptul ca puteti apela oricand la Agentia Ridge International in vederea solicitarii de personal calificat pentru servicii de baby-sitting (ingrijirea si supravegherea copilului, ocazional, permanent sau intern), curatenie si menaj de intretinere a locuintei.
Baza de date a agentiei cuprinde peste 400 de candidati, precum si scurte clipuri filmate ale acestora, este reactualizata saptamanal si ne permite oricand, cu usurinta sa personalizam fiecare dintre solicitarile primite si sa venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra.
Noi ne asiguram de fiecare data de faptul ca oricare dintre candidatii propusi sunt potriviti cerintelor dumneavoastra, iar pentru a da un plus de siguranta alegerii, veti avea intotdeauna certitudinea ca personalul oferit spre intervievare este:
- atent selectionat si corespunde ca experienta si calificari postului propus;
- cu atentie verificat mediul social din care provine;
- amanuntit evaluat si testat psihologic;
- investigat medical;
- verificat in ceea ce priveste recomandarile, referintele, identitatea.
Vom fi incantati sa va oferim serviciile noastre si sa venim in sprijinul dumneavoastra oricand este nevoie.
Pentru orice informatii suplimentare sau orice alte intrebari legate de serviciile noastre, contacti-ne la:
E-mail: Ridge_international@fx.ro
Telefon : 650 – 08.66
Mobil: 0723 – 144.990 / 0721- 274.933
Sau direct la sediul agentiei : Bdul Carol I nr. 36, etaj 6 (intre Pta. Rosetti si Biserica Armeneasca, vis-à-vis de Office Center Modern – fost Hotel Modern)
www.ridgeinternational.ro
Ralu
Raspunsuri
geanica spune:
draga mea,merci pt anunut chiar ma interesa....am trimis un mail si astept raspuns.sa vedem ce gasim ca eu caut o bona pt. baietel si prin cunostiinte nu am gasit nimic.sper sa gasesc aici.te pupam,geanica si bebe luca andrei
Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei
helbi spune:
ce-ai facut geanina, ti-au scris ce-i de la agentie? Sa ne tii si pe noi la curent.
Pupici
Ralu
Freia spune:
da, si eu vreau sa stiu cum a mers.. au fost amabili, au fost prompti? Ai gasit pe cineva care sa il si vezi la interviu?
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro