Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Jasmine, imi pare nespus de rau!!!!! Of, si cat de mult m-am bucurat pentru tine....Mai incearca totusi si la alt medic, poate...cine stie...s-a inselat
Eu sunt alaturi de tine, si iti urez curaj, si sa nu-ti pierzi speranta, orice o fi...
Te sarut si ai grija de tine,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Suntem cu sufletul alaturi de tine. Si eu am patit acelasi lucru la ultima inseminare dar doctorita mi-a pus acest dg. numai dupa ce m-a pus sa mai fac un HCG la un interval de 2 zile si atunci am vazut ca valoarea scazuse de al 16 la 12. mie mi s-a spus sarcina chimica, nu am amflat care e cauza. Tot atunci am avut si un progesteron mic , desi luasem 3 utrogestan/zi, si m-am gandit ca asta o fi cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Jasmine, sper din tot sufletul sa treci rapid peste iar luna urmatoare s-o luati de la capat cu noi forte. Mai ales ca sarcina a fost asa micuta, poti incerca lejer in luna urmatoare, mai ales daca n-ai facut chiuretaj dupa si totul s-a eliminat de la sine.

10 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Inca n-am facut chiuretaj.De azi dupa-amiaza am o hemoragie din ce in ce mai accentuata.Nu e chiar in valuri,dar e mai abundenta decat la ciclu.Acum o ora am sunat-o pe doctorita care mi-a zis ca nu e totul pierdut,inca mai pot spera ca bebe e bine.Mi-a zis sa incep chiar din seara asta sa iau utrogestan.Pai bine,bine,dar DE CE NU MI-A ZIS ASTA DE SAPTAMANA TRECUTA?Poate nu mai ajungeam sa plang si sa ma dau cu capul de toti peretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Jasmine, doctorita ta cred ca e cel putin nebuna.
Daca tu deja ai hemoragie si e mai abundenta decat la ciclu este clar ca ti s-a declansat avortul spontan. Odata ce embrionul nu mai are activitate cardiaca, poti sa te pui si-n cap, nu mai ai ce face. Nu-ti face sperante desarte.
Progesteronul trebuia sa ti se administreze mult mai inainte. Ca el sa mai poata avea vreun efect ar trebui sa fie administrat inainte sa inceteze inima sa bata.
Din moment ce tu nu ai avut alte probleme (vreun chist sau hematom sau mai stiu eu ce prin uter), singura explicatie pentru sangerarea ce-o ai este avortul spontan. Intelegeam sa mai existe sanse daca sangerarea era de la vreun chist ce-l aveai si puteai spera ca nu-l va afecta pe bebe. In cazul asta ar fi trebuit sa e faca tot posibilul sa fie oprita sangerarea, dar la tine e clar avort spontan.
Medicii astia cateodata ar trebui zguduiti bine, se joaca c usentimentele si sperantele oamenilor. Vezi ca ti-am raspuns si la subiectul legat de sangerare. Stai linistita acum si asteapta sa treaca totul. Fii foarte atenta la hemoragie (cat de abundenta e, daca-s multe cheaguri etc. sa poti raspunde atunci cand esti intrebata de un medic) si ai grija la eventuala febra pe care-o poti face. Febra e clar ca ai infectie.
Du-te sa-ti mai faci o eco eventual maine sa vezi daca totul s-a eliminat in interior.
Mie mi s-a declansat avortul la 8 dimineata (atunci am eliminat bebelusul - era de 11 sapt, deci era destul de mare, s-a eliminat o bucata cat palma), apoi sangerarea a continuat moderat timp de o zi si ceva, dupa care a devenit abundenta (probabil ca incepeau sa se curete peretii uterini ca la ciclu). Am facut o eco abdominala si una transvaginala la ora 13, verdict: s-a eliminat tot. Apoi a doua zi dimineata m-am dus sa mai fac o eco (de data asta doar abdominala) in alta parte, iar verdictul a fost acelasi: s-a eliminat tot.

10 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Jasmine, sa te ajute Dumnezeu sa-ti primesti mult doritul bebelush cat mai curand!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput