Sunt asha de suparata...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Acum vad si eu asta si nu-mi vine sa cred!!! Lorelei, cel ce ti-a spus asta are un suflet de nimic! Conteaza doar Teodora si surasul ei!

,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Aveti dreptate, dragele mele, va multzumesc pentru cuvintele frumoase. Insa cand am citit la inceput, am simtit ca-mi pica cerul in cap!
Acum m-am mai linisitit putzin...

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraomar spune:

lorelei fata ,prin cea ce a-i trcut acum nu este de mirare ,pt ca ân ziua de azi ,ân RO ce ce au puterea ân mâinile lor sunt mai multi decât copaci prin paduri.Eu cred ca daca a-i fi oferit unuia din acei CÂINI o vacanta ân Alpii Elvetieni,poate ca ajutau cu ceva.Nu baga räutatea lor ân seamä,nu se merita,capul sus si limpede ca vom avea multe altele rezolvat !Pupici multi,multi de tot

l.sch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Da cin` te-o suparat? alecu93 cred - ca numai el are "placeri" din astea. Hai mai, se vede treaba ca trebuie sa ma reinscriu iar grupul acela sa-i mai zic vreo doo .
Nu pune la inima- ce? vrei sa-i dai satisfactie?! Stii doar ca e irecuperabil! Am incercat cu el si cu vorba buna si cu vorba mai taioasa. NIMIC! El jigneste pe toata lumea. O tine pe-a lui!
Hai capul sus.

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ai ghicit bine, Adelutzo! Chiar el era. Am vrut si eu sa plec de pe forum, dar nu, mai bine stau si lupt mai departe. Teodora are nevoie de noi peste tot.
Pupici multi

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Draga mea , ceea ce faci tu ptr. a ajuta un copil care are nevoie, nu se poate exprima in cuvinte, asa ca nu pot decit sa-ti spun ca te admir, iar ce pot crede unii si chiar afirma despre tine nu ar trebui sa te deranjeze deloc.Dovedeste-i ca ii esti superioara, ca esti o doamna..si treci peste! In sufletul tau tu stii exact care-i realitatea,iar daca ai intrat in colimatorul cuiva ...inseamna ca esti o pers. importanta ! .....asa ca

Mergi la inceput