Dragii mei,
La anul incepem scoala si ca sa nu reeditam stresul pentru gasirea gradinitei potrivite, am vrea sa avem cateva repere inca de pe acum.
Am opta pentru o scoala cu semi-internat, de aceea, va rog pe cei care aveti informatii si eventual experiente cu copii care frecventeaza asemenea scoli sa ne dati si noua cateva idei.
Eu am auzit de scoala 150 din Cotroceni si de Scoala Centrala ca ar avea semi-internat, insa nu am avut timp sa verific. Daca mai stiti si alte scoli de acest fel si daca aveti copiii la ele, va rog sa ne dati si noua un sfat.
Va multumesc,
Silvia si Irina (5 ani)
Scoala nr 45 (alexandru Vlahuta parca) prin spatele postei Dorobanti, scoala gen din incinta lic. Caragiale, mai e una pe linga ASE dar nu stiu ce nr. Si eu caut informatii fetita mea are 5 ani jumate.
Scoala Centrala,langa teatrul Bulandra,la parcul Icoanei;fosta denumire e ZOIA KOSMODEMIANSKAIA,are clasele 1-12.
Succes!
La scoala 150 avea baietelul AncaG. Spun avea, pentru ca acum este plecata in Germania. Copilul era la semi-internat si stiu ca era multumita de scoala. Trimite-i un mail pentru informatii suplimentare, sigur te va ajuta. Bafta multa!
Claudia
Eu am fost la o scoala cu semi internat, undeva pe o straduta care da in Mihai Bravu, langa club Esenzza. E vorba de liceul 37 ( are clase 1-12) si e cu profil sportiv, eu am ales innot. Dimineata mergeam la scoala, la 12-1 ieseam si ma duceam la bazin ( la 23 august), dupa care veneam inapoi, mincam ( acum imi aduc aminte ca platea mama o taxa lunara pt mincare) si mergeam la culcare. Pe la 5 ne trezeam, primeam o gustare si apoi ma lua cineva acasa.
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb