despre ghicit

despre ghicit | Autor: elara

Link direct la acest mesaj

Putem afla sexul copiilor viitori si chiar numarul si ordinea sosirii lor pe lume? Eu am aflat de pe urmatoare pagina de net ca s-ar putea facea asta.Am gasit-o cautand pe google un dictionar de vise ( are si asa ceva ).
Intrati pe www.acvaria.com, alegeti din lista din stanga de la titlul "domenii principale" (fond albastru) punctul "neconventionale" (fond alb) iar din pagina urmatoare alegeti "numarul copiilor".

Cititi instructiunile ( eu am descoperit ca nu conteaza cine tine ata ) iar apoi care dintre voi veti dori sa incercati va rog, daca nu sunt indiscreta, sa-mi povestiti si mie, ce a-ti aflat. Fiindca multe sunteti deja insarcinate putem compara rezultatul acestui test cu raspunsul ecografului. Sincer pe mine, mai mult ma intriga partea cu sexul copilului. Pana acum, mi-am facut mie testul si in prima zi mi-a zis ca voi avea o fata, un baiat, o fata, iar un baiat si a venit cineva care m-a intrerupt deeci nu stiu cat avea de gand sa o tina asa. Inca un pont: nu luati in seama miscarile fine cauzate de tremurul mainii chiar daca seaman cu niste linii, miscarile adevarate sunt fffffffff laargi si veti sti imediat ca nu le cauzeaza tremurul mainii.
Zilele urmatoare am repetat testul si mi-a zis mereu ca voi avea o fata si apoi un baiat si atat. Tatal meu are doua fete si la fel a aratat si testul asta. Prietenul meu e singur la parinti si amandurora le-a iesit ca au doar un baiat. Oare ce sa cred? E adevarat? E real? De ce la mine incepe mereu cu o fata si apoi urmeaza un baiat? Sa credem asa ceva?
V-am facut curiosi? Daca da, vreti sa-mi spune-ti si mie ce ati aflat? Vreau sa ma conving daca e sau nu real rezultatul si daca testul asta sta in picioare.
Toate cele bune. :)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Iubita, esti insarcinata?
Daca de, nu e mai simplu cu eco?
Astea cu atele si alte metode sunt just for fun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

[/quote]

Ai dreptate bibi, just for fun

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ah si le poti crede chiar usor avand in vedere ca sansele sunt 50%-50% sa ratezi sau sa nimeresti. La mine "au functionat" schemele cu verigheta, cea cu acul infipt in servetel si calculul de pe site-ul respectiv. Echo a confirmat "predictziile".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

La mine chestia cu sarea in cap ....nu a tinut ptr. ca spre surprinderea sotului la echo s-a dovedit a fi FETITA!Asa ca fara suparare eu nu mai cred in asa ceva.Dar cum am mai spus si repet fiecare are dreptul sa creada ce vrea asa ca ptr. mine aceste chestii au fost si vor fi" just fun! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Fetita... Baietel... Rugati-va pentru copii sanatosi si va iesi bebe ce saminta s-a plantat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by bibi

Iubita, esti insarcinata?
Daca de, nu e mai simplu cu eco?

Fara suparare, dar nu sunt "iubita" pentru nimeni ( asta fiindca e aproape consacrata acesta forma de vocativ ca o adresare peiorativa - spre comparatie iti dau forma "iubito" - asa cum imi poate spune o singura persoana ), asa ca te rog frumos sa nu mi te mai adresezi asa.
Acum, ca sa si raspund la intrebarea ta: nu, nu sunt insarcinata. Pur si simplu voiam sa stiu ce rezultate au si alte persoane ( caci se poate face si barbatilor, nu doar femeilor). Si asta fiindca nu sunt pe deplin convinsa ca metoda e "just for fun". Sunt o fire curioasa, ce sa-i faci!?
Numai bine va doresc tuturor.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

elara ... e dragutza situl...

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Da. Si mie imi place. E interesant mai ales la partea cu visele (asa am gasit eu site-ul asta), adica imi place ideologia care coincide cu propriile pareri, adica nu exista simbolostica care sa se aplice tuturor oamenilor fiindca gandim diferit, ba chiar facem parte din culturi diferite si atunci, fiecare inteles pentru un obiect sau o situatie simbol trebuie sa o gasim in noi. Aceasta e o abordare, zic eu mai stiintifica ( la fel se explica interpretarea viselor si in cartile de psihologie ale surorii mele mai mici, care are licenta in socio-psihologie ).
Insa daca ma gandesc ce de-a superstitii sunt trecute acolo ......daca le-am da crezare tuturor am deveni neoameni de atata grija sa nu provocam "soarta". Aici chiar nu ma regasesc.....adica nu pot da crezare atator superstitii - de fapt probabil ca nici auroarea site-ului nu a facut decat sa intocmeasca o "culegere" de superstitii adunate de ici colo din folclorul romanesc.

Mergi la inceput