Mamici din Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da Crix zi si tu...acu' m-a pocnit. yuck, sper sa imi treaca cit mai repede.
Dady, bine ai venit printre noi!!! nu mai sunt cursurile acelea pentru copii la fosta casa pionierilor? eu acolo faceam cind eram mica....dar nu mai stiu daca mai exista piscina...erau instructori ff buni si 2 bazine, unul ptr pitici si unul mare...chiar nu mai stiu nimic despre ce se face pe acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana merci! Ma gandeam ca poate s-a mai infiintat vreunul(bazin) pe la scafandrii pe b-dul 1 Mai sau prin Eforie Nord .La Parcul Pionierilor mi-e peste mana, stau in Km 4-5 si am auzit ca ar fi tare murdar acolo!Poate stie cineva de unul particular.,Saru" mana> pt. cine imi da o informatie.

dady+anduta+bibi(2,5luni)

Mergi la inceput

Roxana merci! Ma gandeam ca poate s-a mai infiintat vreunul(bazin) pe la scafandrii pe b-dul 1 Mai sau prin Eforie Nord .La Parcul Pionierilor mi-e peste mana, stau in Km 4-5 si am auzit ca ar fi tare murdar acolo!Poate stie cineva de unul particular.,Saru" mana> pt. cine imi da o informatie.

Mergi la inceput

Oups!S-a blocat calculatorul si am crezut ca nu mi-a trimis mesajul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Roxana, ai grije de tine si de ghindu!!!!!!!!!
Sanatate multa!!!!!!! Dar paracetamol ai voie sa iei daca nu mai suporti durerea de cap!
Crixia, ce sa-i faci asa sunt cupii astia, da-s ai nostri si trebuie sa-i suportam, nu?
Noi suntem bine, sinbata am stat toata ziua la noi pe terasa, ca in ultimul timp nu prea ne-am tinut de vizite cu prietenii nostrii, de ce sa-i faci Vivi e inca mica, da ne-a fost tare bine.......
Ma grabesc , ca plecam, acusica la cumparaturi si trebuie sa-mi imbrac banditeii........
Aaaaaa, am uitat sa va spun ca ne-a ajutat Dumnezeu, si am rezolvat problema cu botezul lui Vivi, ii trecem ca nasi si pe bunicii ei, de aici, ca asa au vrut, si mie sincer imi era egal daca unul sau amindoi vor sa-i fie nasi, principalul sa botezam odrasla; acum sa vedem daca duminica asta sau viitoarea pe 16 mai. Off parca uneori as vrea sa tin timpul in loc, cind ma gindesc ca peste citeva zile schimb prefixul, ce mai trece timpul.......

toate cele bune
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002

Mergi la inceput

buna dimineatza la mamici.
Narcisa ce bine imi pare ca s-a rezolvat problema botezului!!! Slava Domnului ca a iesit asa cum trebuie.
eu am intrat cam pe ultima suta de metri la munca (acum citesc de zor cv-uri ale tipelor care vor sa vina in locul meu) si in acelasi timp si cu casa, aia ne elibereaza apartamentul pe 20-21 asa ca....de pe 24 incepe distractia. intre timp eu vreau sa rezolv cu comandarea mobilei asa ca tre' sa incep sa trag de printul meu ca daca nu stau pe capul lui...
eu is mai bine, trag de nas dar...las' ca-mi trece mie si asta...
va pup si va doresc o zi buna,
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna Dady,
In legatura cu bazinul de inot, sa sti ca la IAKY este nemaipomenit, sau la SAVOY, aici o sa merg cu fetele mele dupa 15 mai.
Ce ati mai facut?
Ati auzit, in parcul Tabacariei o sa fie un mini Disneyland asa ca pe 1 iunie o sa avem unde merge.
Va pupam
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Noi nu am fost plecati de 1 mai pt. ca a avut tati treaba. M-am bosumflat eu putin, dar mi-a trecut. Vroiam sa iesim sapt. asta, dar tati o sa fie plecat, asa ca poate, cel mult in parc.

Dady, bine ai venit!

Roxana, multa sanatate si nu te agita prea mult cu serviciul si cu mutatul. O sa le faci pe toate. Ghindu e cel mai important.

Ione, spor la pregatirile pt. moturi! Sa ne povestesti si noua, pt. ca eu si Crixia mai avem doua luni pana la eveniment.

Va pup!
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Cornelush - speedy ce mai faci? tocmai ma gindeam dimineatza la tine, daca v-ati hotarit cu masinutza. vezi ca de joi se deschide expozitia auto in Mamaia. eu (avind in vedere ceva conexiuni) oricum voi fi pe acolo simbata - duminica. daca ai chef sa iei pitica in plimbare pina acolo poate ne vedem si mai culegi ceva informatii.
Ionela asa repede disneyland? unde? sper sa nu strice parcul....eu acolo am copilarit si imi vine sa pling cind il vad in ce hal e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by dady68

Roxana merci! Ma gandeam ca poate s-a mai infiintat vreunul(bazin) pe la scafandrii pe b-dul 1 Mai sau prin Eforie Nord .La Parcul Pionierilor mi-e peste mana...

Bazine la Eforie Nord ar fi, cel putin la bazele de tratament. Nu stiu sigur daca la Grand au bazin , dar la Steaua de Mare(Efosan) sigur au. In urma cu cativa ani am cunoscut pe cineva care lucra acolo si imi spunea ca mai face uneori si bazin. Ai putea face un drum la baza detratament si sa intrebi care sunt tarifele sau poate afla ceva Cornelia, ca parca ea este din zona.

CriXia

Mergi la inceput