Va place radio? Daca da, poate ma ajutati:)

Va place radio? Daca da, poate ma ajutati:) | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

Buna ziua si bine v-am gasit stimati utilizatori:)
In primul rand am sa va spun ca imi place mult site-ul asta, mi la prezentat Yasmine si m-am bucurat sa gasesc aici o multime de lucruri care ma interesau...
Acuma...eu lucrez la un post de radio si de obicei trebuie sa aflu ce gandesc romanii. Spre exemplu, maine trebuie sa adun voci care imi spun ce au facut pentru familia lor in ziua cu pricina. Ce ziceti, ma ajutati?
Intrebarea e simpla, e si o campanie la TV: Ce ai facut pentru familia ta astazi?
Eu pot sa complic si mai mult lucrurile si am sa intreb "ce ai fi vrut sa faca familia ta pentru tine azi"?
Daca acceptati "provocarea" astept un mesaj la witchie@k.ro - cu cateva randuri si eventual un numar de telefon la care puteti fi contactati pentru o scurta inregistrare. Oferta mea e valabila pana vineri la ora 11.00 ora Ro. Promit sa nu va vand nimic si nici sa nu dau numerele voastre de telefon vreunei companii de asigurari de viata. Pe cuvant!
Toate cele bune si sarbatorile cu bine, daca nu ne auzim:)
A dvs,

Anda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

BUNA scumpo:-)
Bine ai venit la noi
si MULTUMIM pentru articolul despre Cristi scris si publicat de tine!

Tz*

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Draga Uici,
Dupa primirea pe care ti-a facut-o Päpädioara,mi-am dat seama ca si noi ne stim,de demult-demult,de pe expres.
Bine ai venit si sedere placuta aici !
Cu drag,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

:) si eu care ziceam ca ma pot infiltra discret, cu numele de familie al logodnicului, asumat abuziv si ilegal...n-a tinut... Duh!
Si cand colo vad ca am postat un mesaj cu greseli de ortografie, sa-mi fie rusine, jur ca stiu sa scriu frumos si corect romaneste...dar era tarziu si ma grabeam si cred ca tastatura asta nu ma mai suporta nici ea.
OK...
Draga Papadioara saru'mana de primire. Imi pare sincer rau ca a trebuit sa scriu articolul despre Cristi, nu stiu daca a folosit pot sa-ti spun ca pe liternet a avut cateva sute de intrari ceea ce nu e rau deloc. Ok, n-au dat toti bani dar poate au povestit mai departe. Recent articolul cu pricina a fost preluat si pe alt forum numit Hanul Ancutei, impreuna cu povestea mamicii adoptive a lui Cristi si acolo chiar au inceput sa se agite sa stranga bani.

Salut Alina, expresul nu mai e ce a fost.
Dar poti veni pe #romania:) e mai aglomerat, e nivelul mai jos decat iti poti inchipui dar sunt si cativa oameni, putini, care merita atentie si cateva smilies...:)
Bun...n-am primit eu nici un mail de la domniile voastre, forumistii, iar tre sa ma duc in Cismigiu sa agatz oameni si urasc asta :((
Nu-i nimic, imi ramaneti la fel de simpatici. Poate data viitoare.

Beware of Witches:) None of them are really good

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu azi pt familia mea am "facut" o inimioara sanatoasa. In sfarsit ne-au iesit eco bune:-))
Ce-as vrea sa faca familia mea? Sa fie aici, linga mine, cu catel si purcel. Sper ca n-am raspuns prea tarziu. Acum am venit de dr.

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

De fapt Witchie cred ca vroia raspunsurile live pe postul de radio.Nu-i asa?
Anyway,am sa raspund si eu online la aceste intrebari:
1.Eu pt. familia mea am facut azi mancarica de fasole(ca e vineri,nah:-)),salatica de fasole si salatica de salatica:-)si cartofi prajiti.Nu stiu daca o sa am chef mai tarziu sa fac si un dulce ceva:-)In rest,l-am zmotocit si l-am pupacit pe ala micu fo 2 ore pana sa adoarma si-i astept cu drag sa vina acasa de la scoala,respectiv serviciu pe ceilalti doi membrii ai familiei.Pana diseara,ca de abia e 12.55 cred ca o sa mai fac destule pentru familia mea.In orice caz,ii iubesc si azi la fel ca si ieri,poate chiar mai mult.
2.Familia mea azi a facut pentru mine urmatoarele:sotul:si-a facut singurel cafeluta si micul dejun si m-a lasat pe mine sa dorm pana la 6 si 5 minute.La 6 si 5 minute m-a trezit cu un pupic si mi-a spus sa nu adorm la loc pentru ca trebuie sa o trezesc si pe fata.Apoi a plecat la treaba(si asta tot pentru mine/noi o face:-))
Maria:m-a pupat dulce de tot cand s-a trezit,s-a imbracat singura cu sortuletul,iar cand a plecat la scoala mi-a pupat mainile si mi-a spus :pa mami,te iubesc.
Nicolas:azi a fost surprinzator de cuminte,m-a lasat sa-mi vad linistita de treaba.
Pt. familia din Romania:atat eu cat si ei ne gandim unii la altii zi de zi.

De fapt intrebarea a doua era:"ce ai fi vrut sa faca familia ta pentru tine azi"?

A,in cazul asta...exact ce au facut:-)

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Buna Ortansa, nice to meet u:)

Multumesc pentru raspunsuri, da, ideal ar fi fost sa gasesc doi trei oameni loco pe care sa ii chem in cismigiu la o cafea si sa ii inregistrez. Nu pot sa sufar sa agat necunoscuti pe strada, cand eram mai tanara mi se parea firesc si palpitant, acu parca nu imi mai vine.
Pare ca ai avut o zi buna:) iti doresc sa-ti fie toate zilele la fel de bune :)

Anda

Mergi la inceput

way to go gal:)
Tinem pumnii

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Buna, Anda! Si bine ai venit!
Cat despre oferta ta, cine stie, poate data viitoare?
Toate cele bune,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

I-am pus fiicei mele pe clanta de la usha un iepurash de plush asha de dulce, ca nu m-am putut abtine sa nu-l cumpar.
Al meu partener mi-a facut cafeaua (ca aproape in fiecare dimineatza). Eu lui i-am spus din nou ca il iubesc si ca ma face fericita. Fiica mea m-a sunat la pranz sa-mi multzumeasca pentru iepurash (a incantat-o tare) si sa-mi spuna ca au luat locul 1 pe canton la desenat. Cred ca totzi facem cate ceva unii pentru altzii, e ca un fel de ping-pong: trimiti ganduri curate si dragoste, si primesti la fel. Sunt, ce-i drept si zile mai putzin bune, dar suntem impreuna nu numai la bine, ci si la rau.
Witchie, mult succes in tot ceea ce faci si bineinteles, bine ai venit in familia noastra !

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Draga Anda,

1.Ce-am facut azi pentru familia mea? Nimic. M-am trezit dimineata, i-am facut fiului meu de 1 an si 6 luni "pa-pa" cu mina, din pragul camerei lui si am plecat la serviciu. Unde trebuie sa stau si sa suport "n" mizerii, asteptind zilele de avans si lichidare, cind pot spune ca "am facut ceva pentru familia mea".
Ce-am facut azi pentru familia mea? Ce fac in fiecare zi... Incerc sa fiu mai buna decit ieri cu oamenii din jur si ma rog ca Dumnezeu sa ne ingaduie impreuna, sanatosi.
2. Ce a facut azi familia mea pentru mine? Pina la ora asta, n-a facut nimic iesit din comun, dar totul deosebit. Adica, sotul meu, care sta cu cel mic, i-a dat sa pape si are grija de el, iar juniorul - nici o boroboata, sper... Ciinele - si el membru al familiei noastre - s-a gudurat pe linga mine dimineata, spunindu-mi, in felul lui, ca ma iubeste.
Ce a facut azi familia mea pentru mine? Ce face in fiecare zi: imi da putere sa traiesc, lumina sa vad in jur si dragoste, sa-mi tina de cald...

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput