Festivism de ziua NATO !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

am facut la bucuresti, dar de la concursuri nationale stiu lume de peste tot plus ca aveam cantonamentele cu lotul national si unul din antrenorii din cluj chiar era bine cotat si venea... am tot felul de figuri in memorie dar nu sunt in stare sa le pun si nume. am fost buna prietena cu una din fetele din echipa clujului, ne telefonam, ne corespondam...

cati ani au copilasii tai?

maria este talentata daca are stil frumos... superb sport ati ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Din vechea garda mai e doar doamna Mladin. In rest, antrenori tineri, chiar foarte tineri. Dar plini de avant si pasiune. Clujul nu a avut bazin vreo 10 ani. Abia in primavara lui 2002 s-a redeschis.

Maria are 11 ani, Stefan 8. Nu as spune ca sint foarte talentati, parca le lipseste ambitia aia fara margini care e motorasul sportivilor de mare performanta. Zvacnetul. Am vazut astfel de copii in echipa. Oricum, le place foarte mult sa inoate. Au antrenamente serioase, de forta si de viteza, de la care vin storsi. Si eu cred ca e unul din cele mai frumoase sporturi.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

mladin... asta era numele dupa care-mi rostogoleam creierul... era dl. insa... un tip gen ursul yogi (asa-i si ziceam noi) cu alergie la soc, ca sa scapam de sedintele de analiza seara ii puneam sub fata de masa 2 floricele si nu dura mai mult de 2 minute...

bazinul la cluj era frumos pe vremea mea, bine ca l-au redeschis macar; asta vara am fost la mamaia unde la hotel parc era bazin olimpic in copilaria mea - acu' l-au facut sala de bingo - pacat.

talentul e una si ambitia altceva, am vazut inotatori buni ca performanta zbatandu-se prin apa pur si simplu ca stil.

mult succes mariucai si lui stef si sa ne mai spui cand au concursuri.

Mergi la inceput