PROTESTEZ!

PROTESTEZ! | Autor: descintec

Link direct la acest mesaj

Protestul meu se adreseaza modului in care un membru al acestei comunitati, rachel_owen, a monopolizat sectiunea acestui foru, Artele. Nu am pretentia ca aici s-ar intruni mari carturari, dar felul in care aproape toate subiectele de pe prima pagina au devenit pline de pilde zaharisite si apelpisite, de parca sunt cusaturile de pe peretii bunicii, mi se pare cel putin ridicol. Uneori sensul care a fost dat unui subiect a fost pervertiti total. "Un citat pe zi", subiectul Andradei, era un loc unde se puteau posta citate din carti care la un moment dat ne-au impresionat. Subiectul e varza, plin de povestioare pilduiotoare si de complimentarile reciproce ale celor care le posteaza. Azi, 1 aprilie, intre 12.19 si 12.41 sunt cel putrin cinci postari ale tale, rachel-owen, toate date cu copy-paste de pe net probabil, fara sursa. Intre 16.30 si 16.34 alte inca cel putin trei postari. Subiectul "Curiozitati" are 13 postari lungi cat o zi de post, din care 12 sunt ale tale, rachel_owen. Si toate, copy-paste. Si toate fara sursa. E nu numai ABUZ. E lipsa totala de IMAGINATIE. Eu propun sa fie sanctionata prin scaderea numarului de mesaje pe care le-a scris la "Arte". Daca nu aveti rabdare, ma ofer sa le numar eu.

D.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mama ce m-ai speriat, Crina! Credeam ca s-a intamplat cine stie ce...E cumva ceva legat de 1 aprilie?

PS Cate sunt la numar? Ca eu chiar nu am rabdare...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Descintec mama, ce faci, iar aperi tara de unguri? :-)
Glumesc, personal cred ca ai dreptate (si de nu m-am produs la subiectul lui Qsar despre nimic, subiect care personal mi se pare foate misto, atat de misto ca nu ne-am ridicat la nivelul sau mai bine zis s-a diluat).
Da' internetul e al tuturor si forumul e al tuturor si zic ca o idee buna e sa ne cenzuram singurele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

da pe alea de nu se pot autocenzura... tre' sa le mai taiem din macaroana, nu?

pe vremea comunistilor era o vorba: nu stii, te-nvatam; nu poti, te-ajutam; nu vrei, te-obligam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ma intreb de ce nu poti sari pur si simplu peste povestioarele si pildele cu pricina, fara sa le citesti si sa tii condica intre ora x si Y cate postari a avut fata. Treaba ei cate copy si paste a dat de pe internet (pun pariu ca nu e singura de pe forumul care face asta). Ca doar nu ne dam tezele aici ca sa fim acuzate de plagiat. Sau mai bine iontreab-o pur si simplu de sursa postarilor ei. Totusi, mie mi se pare ca toata lumea e libera sa posteze, sa citeasca sau sa ocoleasca un subiect, atata vreme cat nu e incalca regulamentul forumului. Sau ma insel eu?

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Am scris aceste randuri nu in calitate de moderator, ci de membru. Asa cum spuneam zille trecute, eu nu ma simt lider,ci vorbesc cu voi de la egal la egal. Nu am propus ca postarile lui rachel sa fie cenzurate, am sesizat doar ceea ce mi s-a parut a fi un abuz. Fiindca veni vorba de comunism, forumul "arte" poarta uniforma pildelor. O gramada de subiecte au fost imbracate cu ea, fie ca li se potrivea, fie ca nu. Aproape toate subiectele arata la fel. De ce nu se poate tine aceasta linie doar in unul, doua, trei? De ce orice subiect trebuie sa fie depersonalizat in felul asta? Mie asta mi se pare comunism, draga voljena. Sa posteze rachel cat doreste, ca are, ca nu are ceva de spus. Dar democratie nu inseamna a respecta si pe cel de langa tine?

197 postari la arte intr-o luna jumate

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Fetelor nu va certati fetelor...rachel cred c-a prins ideea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Daca s-ar infiinta un forum Spiritualitate - Religie, problema se rezolva rapid.Asa Rachel va posta numai acolo, lasand forumul Zona Artelor asa cum s-a vrut de la inceput.Zic si eu, acum......

SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!

Mergi la inceput

Naty, nu am nimic impotriva subiectelor religioase. Si nici a unui forum "de specialitate". Ceea ce numesc eu "pilda" nu e musai religie. Si nu pildele in sine ma deranjeaza, cat faptul ca parca e vorba de indeplinit o norma: ele trebuie musai postate, la orice subiect aproape si in numar cat mai mare.

D.

Mergi la inceput

Naty draga, obsedata de punctul de vedere pe care l-ai exprimat vin iar si subliniez: ceea ce am scris eu nu are nimic de a face cu religia. Respectul si dragostea mea fata de oameni sunt atat de profunde incat nu as putea sa atac religia vreunuia sub nici o forma.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

... credeam ca e o gluma la inceput..
oricum te sustin!!!!

Mergi la inceput