Relatii cu persoane mai in virsta- pareri?
Raspunsuri - Pagina 12
lai spune:
Lucia, asta a fost si experienta mea.. Si diferentele nici nu au fost asa de mari, dar, eu fiind foarte tanara, se simteau (eu 18, el 23; eu 22, el 31). M-a atras la ei faptul ca erau mai maturi in gandire, ca stiau mai multe decat baietii de varsta mea, ca erau, cel putin aparent, mai echilibrati, mai ancorati. Insa am resimtit faptul ca, inconstient sau nu, imi 'furau' pe undeva dreptul de a descoperi lucruri singura, de a ma lovi singura cu capul de pragul de sus, placerea de a impartasi o noua descoperire cu ei (pentru ca pentru ei era deja chestie de mult fumata), imi priveau cu 'indulgenta' un anume idealism care stiu deja, si poate intuiam si atunci, ca o sa se diminueze cu anii, dar de care atunci aveam nevoie, era frumos, si o etapa de formare peste care n-as fi vrut sa sar.
Sunt convinsa ca exista cazuri in care lucrurile nu se intampla asa, sau poate se intampla, dar nu sunt percepute ca frustrari ci, dimpotriva, ca atuuri. Si mai cred si ca, pana la urma, unul dintre lucrurile esentiale care fac ca o relatie sa mearga sau nu, este sa nu fie in contratimp, adica cei doi sa fie la acelasi 'stadiu' in viata, sa isi doreasca aceleasi lucruri - iar oamenii pot sa ajunga la stadiul la care sa isi doreasca stabilitate, o familie, copii, la varste foarte diferite.
Lai
slakje spune:
Am un unchi care are 82 de ani.Sotia lui e cu 15 ani mai tanara, cand s-au casatorit ea spunea: ce vom face noi cand tu vei fi batran si eu mai tanara ca tine, el raspundea: lasa ca vei vedea tu ca vei fi o babutza neajutorata si eu ca un flacau, verde ca bradul.
Sa nu va spun ca asa si este, acum ea e o batranica simpatica care abia se misca, nu prea iese din casa ca e bolnava, el la 82 de ani e voinic ca bradul si colinda tzara in lung si-n lat cu trenul cu asociatia lui de veterani, are mai multa energie ca mine omul asta, un simtz al umorului iesit din comun si e un domn din toate punctele de vedere.
Nici o experientza nu seamana cu alta, cum e dat de la Dumnezeu, de ce sa ne cramponam in prejudecati.
Alina.
vivian spune:
fetelor dragoste nu cunoaste varsta!
si la o adica...depinde de fiecare din noi ce ne dorim de la partenerul nostru.
un pupic!