Fetele din USA,poftiti la o barfa!(12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

ce va invidiez ca aveti toate minunatiile alea in ny.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cleo...da comanda si trimitem la pachet!!!

Sotul lucreaza la UPS, facem overnight shipping!!!!

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

auziti? da' de cafeaua de la starbuck's ce spuneti? noua ne place la ei, am incercat s-o preparam acasa da' nu iese la fel de delicioasa.

urzici la whole foods zici? hmmm poate-mi calc pe inima si le ridic temporar boicotarea, las' ca gasesc eu alte principii, ca-mi facu pofta anamaria, sper sa nu fie cu ochi, doamne-feri.

Cleo, noi servim cafea numai Starbuck's. De la Costco, cea mai buna: French Dark Roast. Addicted. Si-n concediu ne luam plicul cu noi. Acu' cu gravidenia mea, eu nu mai beau...dar o sa-mi iau eu revansa, asta dupa ce-o sa termin cu alaptatul, deci peste cativa anisori. Pana atunci nu-mi ramane decat sa o miros, ca tare buna-i.
Despre urzici, cand eram in Canada, mergeam la cules, ca se gaseau, campuri intregi. Pe aici nu am gasit.

Btw, felicitari pentru fotomodelul de fecior, brava lui si parintilor!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

salut americancelor!!!!!!ce tot barfiti atita?hai ca am intrat sa va salut si pe voi pe toate(si toti,mircea eu te consider tot fata)si eu cafea i-au din canada...dar nu pt mine,ci pt musafiri...ca eu nu ,nu ,nu vreau sa ma droghez...am glumit...mai beau si eu cite o cescuta...de la tim hortons.....mama mia buna e cafeaua aia!!!!!!in rest pt musafir am brasero din romaniafetelor...va invit la mine pe toate azi...am facut cuib de viespe...si ce frumos miroase in casa....ma duc sa deschid geamul ca daca nu imi vine sa maninc tot platoul......yami-yami...si fiecare sa isi aduca cafeluta preferata,ca eu nu am atite feluri de cafele sa va impac pe fiecareo zi frumoasa fetelor!!!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

anamaria, vezi nu spune de doo ori

garo, senkiuverimaci

Mergi la inceput

cleo,bafta baiatului tau!!!!!!pai asteptam o poza cu el...poate te incuscrezi cu una din noi....he he he eu mai am o sora de 16 ani?ce zici?hai ca glumeam.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

ce e aia cuib de viespe

Mergi la inceput

l-am postat reteta la mucenici(la bucatarie)...cum sa iti spun...se face din aluat de cozonac..stai asa ca o caut.http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22545&whichpage=2e reteta postata de mine....don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

multam mona, sigur, de ce nu? mai stii de unde sare..nora de face fi-miu da' nu acuma, mai incolo, peste 5-10-80 ani, cand s-o mai maturiza si el un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lexi da reteta, multam!
Merci iubi
Merci ocebine.

pup,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput