Cum vi se pare viata in Japonia? (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Julie, sanatate multa lui Matei!!
Eli, Nina, Simona ma bucur foarte mult ca v-am cunoscut! Sper sa ne mai intalnim!!

V-am pupat!!

Adina & Luka

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Jojo am vazut pozicile...e tare frumusel! Sa-ti traiasca micutul crestin si multa sanatate!
Fete aici este asa de cald...azi am fost sa schimb viza ..apoi m-am plimbat putin ca tare fain este afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna ziua dragelor,
Am fost si eu un pic la plimbare azi,m-am aprovizionat cu legume,salate si fructe,tin toata sapatamana post.
Daca n-am reusit sa ajung la biserica macar post sa tin si eu,sper sa am vointa.
Am cumparat paine frantuzeasca,si le-am intrebat pe doamnele de la casa din ce este facuta painea,si daca are oua.
S-au uitat saracele asa ciudat la mine,dar s-au dus la bucatar sa-l intrebe,si bine ca nu are oua,ca altfel nu stiu cum rezistam fara paine.

Va urez o zi stralucita si frumoasa!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna . O saptamana buna tuturor! Cum va pregatiti pentru Sfintele Sarbatori de Pasti?

Julie, sanatate lui Matei!

quote:
Originally posted by jojo

Fetelor,am si eu o intrebare,cum va descurcati cu gatitul la sotii japonezi,eu una foarte greu mincare japoneza n-am invatat la mama si sincr trec examen in fiecare zi!!??

Jojo, eu stiu sa gatesc cateva mancaruri, dar majoritatea sunt semipreparate.
Mancarurile care necesita mai mult timp sunt: kurry (kare), sushi, norimaki, tempura, de aceea, in general, le gatesc impreuna cu meu.
Altele: yakisoba, mabonas, mabodofu, gioza, hiyashi-chuka , chirashi, yakizakana, tofu cu orez necesita doar cateva minute, astea le prepar si singura.
Udon , sashimi, onigiri, yasaitame, misoshiru mai face meu.
Am mancat la o prietena atsuyakitamago, iar la o alta maboharusame (am vazut cum se face doar, usor).
Dupa ce am venit aici, o perioada de timp, destul de mult, nu am gatit nimic japonez. Cand am facut prima data japonicul a fost foarte incantat. Si de fiecare data cand vin cu cate o mancare noua ramane surprins. Sincer, cu toate ca ii place si mancarea romaneasca, cred ca ar prefera ca macar 50% sa manance mancare japoneza, dar, din pacate, pentru el, nu am chef sau timp sa gatesc si mancare japoneza si romaneasca intr-o zi sau o zi mancare jap si una mancare romaneasca. Deocamdata, insa, nu se plange, in cel mai rau caz, mai baga niste shoyu in mancarea romaneasca ca sa "ii dea gust".

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eli, in 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Bravo ELI draga,ce multe stii sa gatesti,dar te rog,fara mancare ca tin post
Eu astazi fac mancare de conopida cu masline si spaghete pentru sot+salata de vinete

Ne pregatim pentru Sfintele Sarbatori de Paste,saptamana asta trebuie sa fim mai buni,eu ma straduiesc

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,fetelor.Vreau sa va intreb daca a fost vreuna dintre voi in Filipine.Eu merg in vizita la o prietena si nu prea stiu cum e acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Julie multa sanatate lui Matei si insanatosire grabnica

Fetelor cum a fost intilnirea voastra ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!Ce harnicute sunteti...Am vrut si eu sa tin post saptamina asta dar nu s-a putut...Azi am gustat din mincarea lu` Alex si era cu ou...Si ca sa-l fac sa manince trebuie sa maninc eu mai intai...Asa ca...pate reusesc sa tin in Vinerea Mare macar.
Adina,ai vopsit oua duminica la biserica?Cum a fost?
Noi am fugit repede ca Alex nu mai avea rabdare si-i era si somnic.
Va pupacesc pe toate.Pa.

Nina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzica spune:

Buna fetelor!Ce mai face-ti?Nu am mai scris de mult si sper ca nu ma-ti uitat!Si eu am inceput sa gatesc mancare japoneza asta cu ajutorul sotului meu.

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Sarbatori fericite, fetelor!
Ce m-as mai fi dus si eu la biserica duminica, dar cu cei 2 dracusori nu imi permit.
Ayumi, eu am fost in vara lui 2000 in Filipine. Spune-mi ce te intereseaza sa stii.
Delia, Melany(02.09.01) si Brian(31.10.03)

Mergi la inceput