Vesti noi despre Cristi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multa sanatate lui Cristi,sa reuseasca cu bine operatia.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Multa sanatate lui Cristi si sa dea Dumnezeu sa reuseasca operatiaUn paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jullianna spune:

Fetelor eu sunt noua pe aici si in general,desi am citit multe subiecte nu am raspuns niciodata la ele.Dar Cristi m a facut sa plang o zi intreaga.Cinste mamei lui si tot respectul meu.D zeu sa i ajute sa depaseasca momentul cu bine,o sa ne rugam si noi pentru ei( eu si fiul meu Darius).Motivul pentru care scriu este ca vreau sa dau si eu o mana de ajutor( financiar).Stiu ca nu e mult dar o fac cu tot sufletul meu de mama.Va rog sa mi spuneti si mie unde pot sa donez suma?Va multumesc mult si D zeu sa va dea putere si va lumineze sufletele.

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Mergi la adresa de internet:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=577

Sa fii sigura ca, chiar daca nu te cunoaste, Cristi iti multumeste (fie si numai cu un zimbet in somn) ca incerci sa-i faci viata mai buna!
Dumnezeu sa-i ajute iar tie sa-ti rasplateasca!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jullianna spune:

Adriana iti multumesc frumos pentru informatii.Mai am o intrebare:contul este deschis la Bank Post?

Multumesc mult

D zeu sa va aiba in paza si sa va lumineze sufletele.
Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Da Jullianna , contul este deschis la Banc Post

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Dumnezeu e mare ! Multa sanatate , Cristisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Am citit mesajul postat de Adelina acum cāteva zile si mi s-a parut ca aici e Māna Domnului, care vrea ca odata cu Invierea sa ne mai dovedeasca inca o data puterea lui nemarginita. Sa ne incredem in minunea pe care o sa o savirseasca prin vindecarea lui Cristi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelina spune:

E chiar in zona Bonn - spitalul daca am intles bine, se cheama Sf. Augustin, dar se poate sa nu fi inteles bine. Oricum e sigur ca e in zona asta. Nu stiu exact cand va fi marea plecare, dar suntem pe drumul cel bun. Si directia e cea buna. Chiar si sensul.....

adelina

quote:
Originally posted by Mirunda

Adelina/Adrianahagi, unde va fi operat Cristi? Poate o vom putea ajuta cu ceva pe Adelina aici, macar cazare/drumuri/sfaturi, etc. Daca va fi pe aici (zona Bonn +/- 100km), eu cu drag ma ofer, si sunt sigura ca si fetele de prin alta parti ar face asta. Numai sa ne spuneti, sa ne putem organiza.

Cu drag, un pentru Cristi!

Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Adelina ,,,,, iti urem din tot sufletul sanatate, putere si mai ales REUSITA!!!!!!!!!!!!!!

si da ne vesti BUNE!

Adela, Adina si Dan

Mergi la inceput