biberon-pana cand?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Noi la 1 an si 9 luni nu mai folosim biberon nici la lapte, are canita cu cioc; am renuntat la el din toamna ca mai mult se juca si se inneca cu biberonul.

toate cele bune
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Vad ca la noi e cel mai devreme...
La 10 luni am renuntat la biberon si la canita cu cioc si am inceput cu canita cu pai, care a fost preferata lui!Iar la 1 an si 7 luni am renuntat si la formula si la pai.De atunci bem de toate NUMAI cu cana obisnuita!!
La 7 ani zic ca trebuie neaparat facut ceva!!Faza cu facutul de rusine in fata prietenilor e ff dura, dar poate ar merge cel mai bine...
Mult noroc!!

Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

la fel credeam si eu ca nu il voi putea dezvata pe sebi de suzeta nu dormea decat cu ea ,daca nu o avea era super agitat,pana intr-o zi cand nu am mai gasit-o si am zis gata si suzeta si bibe,avea 2 ani si o luna.cred ca trebuie sa pui piciorul in prag.mai poate fi o cauza ,poate este o carenta de afectiune ,poate de cand mai are o surioara,daca am inteles bine,vrea sa fie la fel ca ea ,poate inca nu crede ca il iubiti la fel de mult ca si pe cea mica.incercati sa-i mai explicati.daca nu merge poate e bine sa mergeti si la un psiholog.(iti spun de chestia cu carenta de afectiune pentru ca am o cunostinta care dupa ce a avut al doilea copil la o diferenta de 7 ani de primul,cel mare era fff agitat,facea febra mare fara un motiv anume,nu mai vb cu nimeni)incercati.numai bine

LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

al meu are 1 an si aproape 8 luni iar biberonul .....este sufletul lui.ma chinui si eu sa il scot dar nu prea stiu cum ,dar am citit ce ati scris voi si am sa aplic si eu metodele voastre si in special metoda lui Rici ca pe al meu nu prea merge sa-l pacalesc ca nu mai este sau de astea.sper sa reusesc.va urez si voau celor care nu ati reusit multa bafta .va pup dulce

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput