VIATA......

VIATA...... | Autor: florypop

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca imi fac bine acum ca scriu acest mesaj....dar citind ceea ce a scris anne-marry am decis sa nu dispar asa in ceata de pe forum...
Acum o saptamana am pierdut si cea de-a doua sarcina la 11 saptamani....pur si simplu i s-a oprit inimioara, in rest deocamdata nu s-au gasit alte cauze....suntem in Romania....

Plange inima in mine si mi se rupe sufletul.Este cumplit sa treci prin asa ceva....nu doresc nimanui sa simta nici macar a zecea parte din ce simt eu acum.
Este a doua sarcina pierduta intr-un singur an.

Nu mai am puterea sa o iau de la capat dar ma gandesc serios sa infiez un copil.
Viata nu e corecta sunt atatea care isi abandoneaza copiii si noi nu reusim sa aducem pe lume un suflet cu toate ca nici macar nu sunt sigura ca merita sa il aducem intr-o lume atat de nedreapta.....

Poate ca imi va trece supararea dar sincer va spun ca acum imi este frica, nu teama , frica sa raman din nou insarcinata. Am devenit extrem de rea si ciufuta in ultima saptamana ca nu reusesc sa comunic cu nimeni. Nu stiu cat ma va mai suporta familia....
Imi dau seama ca sunt pe un drum gresit dar nu reusesc sa revin macar pe poteca cea buna.....

Imi cer scuze daca am scris ceva fara inteles dar trebuie sa recunosc ca m-am descarcat putin....

Flory

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Florynu pot sa cred ce se intimpla,ieri Lorelai,azi tu,nu stiu cum este,dar imi pot inchipuii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Imi pare tare rau. Nimic nu imi vine sa cred ca sa intampla asa ceva. Este adevarat ca suntem in Romania dar o cauza sigur exista si cred ca o vei descoperi. Din cate stiu eu sunt destul de multe ipoteze (toxo, ureaplasma, micoplasama samd). Sunt sigura ca un medic bun te va ajuta. Nu am trecut priun situatia ta dar ca multe dintre aspirante astept un ingteras de cativa ani. Sunt sigura ca durerea pe care o simti nu se poate explica. Nu pot decat sa-ti urez sa depasesti cat mai repede perioada asta si sa incerci din nou.

Familia te va sustine. Nu uita ca este important sa comunici tot ce simti. S -ar putea ca ce oamenii din jurul tau sa nu inteleaga ce simti dar tu poti sa le spui.

iti tin pumnii.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Flory, sper sa depasesti cat mai repede aceasta perioada, Dumnezeu sa te ajute si sa-ti dea putere sa mergi mai departe.

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Flori nu am cuvinte! Sunt alaturi de tine cu sufletul!
Cuvintele sunt de prisos!
Chiar vroiam sa scriu la mamici de oct ca nu ai mai aparut de mult, nu stiam ce e cu tine.
Aseara am citit nu stiu daca stii ca si Lorelai a pierdut sarcina la 14 saptamani a descoperit la controlul de rutina de marti.
Eu nu imi revin!
Aseara am visat ca mi s-a intamplat si mie acelasi lucru, sper sa ramana doar un vis si nu sunt buna de nimic, numai la asta ma gandesc!
Te rog fii tare!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Flory, este ingrozitor. Eu cel putin nu stiu nici macar cum e sa fii insarcinata, sa fii in extaz. Dar ma apuca fiorii numai cand ma gandesc ce e in sufletul tau. sa dea D-zeu sa te intareasca sa treci peste asta.

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Flori imi pare tare rau . Capul sus si de la capat ca nu avem altceva de facut.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Flory, nu stiu ce sa scriu! cuvinetle nu-si prea au rostul...
Inainte sa citesc de Lorelai si de tine aveam zambetul pe buze si increderea ca Cel de Sus e alaturi de noi si mai devreme sau mai tarziu vom avea cu toate ceea ce ne dorim cel mai mult, un copil sanatos! acum, stau si ma intreb, suntem in postul Sfintelui Paste, oare cum poate provoca atata suferinta???
Pe de alta parte imi zic ca poate stie El ce face! Ne da o suferinta care sa ne scuteasca de una si mai mare! Si aici am cel mai bun exemplu pe prietena mea! Acum doi ani exact de ziua ei a nascut un baietel superb! Din pacate, n-a trait decat 3 luni din cauza unei malformatii la inima! O adevarata tragedie! Acum este insarcinata din nou si spera ca va fi totul bine!
O vorba zice ca neintelese sunt caile Domnului! Pare a fi adevarat!
Ai grija de tine!

Melaniai

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Flory,imi pare tare rau pentru ce ai patit.Stiu ca nu exista cuvinte care sa-ti aline durerea in aceste momente.
As vrea insa sa-ti spun ca sigur exista o cauza pentru care se intampla asta.Daca s-a intamplat deja de 2 ori...e clar ca exista o cauza si cred ca ar trebui descoperita.
Pana atunci ideea ta cu infierea unui copil mi se pare minunata.
Si sunt alaturi de tine.

Jasmine 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Scumpa Lorelai,

Acum patru luni am trecut prin niste momente ingrozitoare, dar care mi-au intarit credinta in Dumnezeu si m-au facut sa fiu mai puternica. Poate nu ati uitat povestea baietelului meu Andrei, care s-a nascut cu o transpozitie de mari vase si nu a supravietuit decat 11 zile. un baietel mare, 4 kg, frumos, nascut usor si la termen. Durerea a fost cumplita, enorma si nu de putine ori am fost prada deznadejdii, panicii si revoltei. Insa mi-am dat seama ca bunul Dumnezeu l-a vrut pe Andrei inngeras si nu de putine ori am simtit ca de acolo din ceruri ne priveste si ne indreapta pasii pe drumuri bune. Dupa nastere am facut dragoste protejata, dar intr-o seara care dupa calendar ar fi parut ok, am facut fara protectie si rezultatul este o noua sarcina. Am simtit ca este un copil trimis de bunul Dumnezeu si Andrei sa ne aline durerea si suferinta si sa ne arate ca totusi nu suntem uitati de ei. Am trecut prin momente grele cand am aflat ca sunt din nou insarcinata si uneori ajunsesem pe punctul de a crede ca trebuie sa renunt la aceasta sarcina pentru ca este prea aproape de cealalta si dintr-o data am simtit o liniste mare si am avut senzatia ca am primit un mesaj de la Andrei "Mama nu face asta!".
M-am simtit ca o lasa si mi-a fost rusine ca m-am gandit la lucrul acesta iar duminica trecuta am fost la mormantul lui Andrei si l-am rugat sa ma ierte ca am putut gandi asa de urat.
Ce vroiam sa-ti spun Lorelai este ca inainte de a naste cu doua luni, o buna prietena de-a mea a venit la mine si-mi spune ca este insarcinata. Ne-am bucurat impreuna si am inceput sa visam cum vom plimba bebelusii prin parc. Dupa ceva timp ea a descoperit ca avea o sarcina oprita in evolutie si a fost chiuretata. Suferinta ei a fost mare si trecut prin momente grele. Dupa o luna nsteam eu si dupa doua ore de la nastere se descopera aceasta malformatie la inima, iar profesorul cardiolog Tintoiu imi spune ca a fost o minune ca acesta sarcina a trecut de un moment critic la inceput si nu s-a oprit in evolutie, adica sa o pierd prin primele luni. Atunci m-am gandit la prietena mea si am avut sentimentul ca mai bine mi se intampla si mie la fel ca la ea; sentimentul meu a fost ca durerea mea era mult mai mare:simtisem copilul miscand in pantecul meu, l-am nascut, l-am mangaiat, l-am vazut cat de frumos era i dupa aceea brusc nu a mai fost al meu. Am simtit o perioada ca am fost mama purtatoare si mi s-a luat copilul. Ma gandesc ca poate iti va fi mai usor daca te gandesti ca ai fi putut trece prin ce am trecut eu dar Dumnezeu a avut grija si te-a protejat de o durere mai mare. Intareste-te, nu-ti pierde credinta in Dumnezeu si totul va fi bine. Sunt momente grele dar cu credinta si rabdare vom trece prin incercarile pe care le primim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileden spune:

Off Flori! Stiu ca orice as spune nu te poate consola. Experienta ta e una grea si incercarile la care ai fost supusa greu de inteles.

Stiu ca in acest moment nu crezi ca ai puterea sa o iei de la capat, dar sigur va aparea uitarea, acest dar de pret si poate o vei lua de la capat.

Sunt alaturi de tine, si in masura in care poti, incearca sa fii tare.

Mergi la inceput