Sugestii cadouri de pasti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

cica e bine sa porti haine noi de pasti. nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Si eu stiu de iepuras, vine la copii. Anul asta o sa-l fentez un pic pe al meu, nu de alta da ma indoiesc sincer ca la 4 luni va intelege ceva Da o jucarie mica poate tot ii iau.
Adultii nu stiam ca primesc cadouri. Ce-ar fi sa-i spun la sotul.
Cadou pentru soacra: ceva camasa, bluza, etc(depinde de pensie/salar, ca daca nu are prea multi bani, ii pica bine o bluzitza de primavara).
Ceva pentru casa: o rama cu o fotografie a voastra. Asta imi place mie sa ofer, da nu merge mai mult de o data, de 2 ori maxim
Cam atat imi trece acum prin cap.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

www.artatraditionala.ro

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

hei...inseamna ca eu sunt o fericita...pentru ca iepurasul ma viziteaza in fiecare an ...e adevarat ca la inceput venea doar cu ciocolata...si mai trebuia sa trec si anumite teste...ca sa-mi primesc cadoul...dar odata cu trecerea timpului a inceput sa devina din ce in ce mai interesant...
in general, in familia mea, iepurasul vine cu cosulete...pentru copii pline cu iepurasi si oua de ciocolata de diverse forme si diverse marimi, iar pentru cei mari...ei bine orice incape intr-un cosulet dragutel poate reprezenta un minunat cadou de la ...

ca doar nu degeaba se zice..."sa-ti aduca iepurasul tot ce iti doresti..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

pai si la mine o sa vina iepurasul...dar mai incolo de paste...pe 26 cind e ziua mea.abia astept atunci iepurasul!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Noi de cand ne cunoastem ne-am facut reciproc daruri de pasti, in genral haine si dulciuri presarate prin curte sa te conduca la cadou. dar de cand cu bb am renuntat sa ne mai facem cadouri si ne cheltuim toti banii pe ea. I-am luat o gramada de dulciuri si ceva jucarii. Ajung, nu?

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput