tinctura miraculoasa care induce ovulatia
Raspunsuri - Pagina 3
dandana spune:
la mine in cutie erau niste indicatii
sigur in apa, 100ml, inainte de masa se spunea la alte afectiuni dar am presupus ca si pt noi tot asa trebuie
nu zicea nimic despre ce spune annaa, in schimb spune ca trebuie sa iei minim o luna
annaa spune:
Referitor la perioada de sfarsit a CM zilele 22-24 idea este ca daca ai ramas nu trebuie sa mai iei, branca ursului fiind containdicata femeilor insarcinata.
Ana
valentinag spune:
Pe prospect scrie ca in cazuri de sterilitate se ia 1 lingurita de 3 ori pe zi,diluata intr-un pahar cu apa,inainte de masa.Nu zice niste zile anume.
Valentina
danip spune:
Am auzit ca tinctura de branca ursului scade tensiunea, asa este? Nu de alta, dar deja o am destul de mica. Se ia cumva in ceai de maghiran?
Pupici
dandana spune:
asa se pare si ceaiul de maghiran ar fi indicat
eu iau de vineri, de sambata ma doare capul ingrozitor dar tensiunea nu a scazut pt ca o verific seara cu aparat din ala electronic
de marti beau ceai de maghiran, nici-o schimbare
RUXMAX spune:
Am cumparat tinctura de la AYURVEDA de pe CAROL- vis a vis de biserica armeneasca-60 000 lei. Ziceau ca nu mai au adr ac aduc curind.Deci , se gaseste si in sect 2-3
danette spune:
Buna,
Eu am luat tict. de branca ursului (am comandat-o la naturaplant.ro prin internet) timp de trei luna, apoi am ramas insarcinata. Insa si eu incercam de 7 luni, avand analizele toate in regula.
Intr-adevar pe prospect nu scrie ca trebuie luata in anumite zile, insa stiind ca nu e buna pt. sarcina, post ovulator nu mai luam tinctura.
Mie nu mi-a redus ciclul, il aveam la 28 zile fix. Si nici nu cred ca este obligatoriu sa-ti scada tensiune, dar se poate intampla...
Intr-adevar nu trebuie sa fumezi, sa bei cafea sau bauturi cu cofeina (Coca-Cola, Pepsi). Cofeina nu este buna pt. ovulatie. SI nici sporturile solicitante.
Eu am mai luat si vit. E si ceai de naprasnic, pe care-l indic cu mare caldura tuturor care vor sa ai bebelusi. Cred foarte tare ca pe mine m-a ajutat.
2 link-uri unde pute-ti citi despre acest ceai:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=472&&idart=2484&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=Naprasnic
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=419&&idart=1589&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=Napraznic
aici despre Branca ursului:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=479&&idart=2597&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=Napraznic
Mult succes tuturor!
, Dana 14 sapt.
CameliaBianca spune:
In cate ore apar efectele hipotensoare la branca ursului ? Eu am luat de vreo 2 ore ,dar am baut doar jumatate de pahar pt ca sint cam hipotensiva si mi-era frica sa nu mi se faca rau .Cred ca mai astept vreo 2 ore si daca n-am nimic beau si restul.
annaa spune:
Efectele hipotensoare la branca ursului apac in cca 1h cel mult, sau chiar imediat daca este luata pe stomacul gol, inainte de masa.
Sa ai intodeauna pregatit ceaiul de maghiran si daca incepe sa-ti vajie capul sau sa te doare il bei.
Eu puneam branca ursului in ceaiul de maghiran, se mai schimba si gustul putin, si este si mai aromat.
Ana