Preturi analize!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ileana Ancar nu o sa iti dea asemenea analize. Mie mi le-a dat Dr. Denisa Protopopescu a carei pacienta sunt acuma.
Intr-adevar la Medsana sunt f scumpe de asta v-am si spus preturile de la Sanador(sunt aceleasi analize, la fel de bine facute dar cu mai putini bani la o clinica la fel de curata si civilizata ca Medsana). Sa nu ma intelegeti gresit nu am nimic impotriva Clinicii Medsana.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Dupa parerea mea aceste analize despre care spune Monica sunt absolut necesare in cazul unei femei cu probleme de fertilitate, pt a incerca sa afli cauza. Da, si in cazul in care pierzi o sarcina, dar si cand nici macar nu ajungi la aceasta sarcina, pt ca poti afla o eventuala cauza si o poti trata. Cum sa faci de exemplu o inseminare sau o fertilizare avand infectie cu una din chestiile alea? Doamne fereste!
Chiar si inainte de HSG trebuie facut tot setul de analize de secretie!
Alina, rezultatul la histero care a fost? Daca trompele nu sunt ok, nu are rost sa faci stimulari, pt ca ovulul nu are cum/unde sa se fecundeze, deci tratamentul dat pt stimulare eu zic ca nu a fost dat corect, inainte de HSG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Urmeaza sa fac luna viitoare HSG PTR. ca trebuie sa
scap de anexita

Mergi la inceput