Fetelor,
Vad ca s-a vorbit despre majoritatea zodiilor la barbati, dar nu am gasit nimic despre barbatii "scorpion".
Eu sunt Berbec cu ascendent in Taur, iar sotul meu este Scorpion cu ascendent in Sagetator. Ce parere aveti de aceasta combinatie?
Mentionez ca bebe Radu este Geaman.
Astept parerile voastre despre acesti barbati minunati, care sunt sotii nostri si tatii copiilor nostri.
Ina
Sotul meu e Scorpion - eu sunt Leoaica. Este tandru, afectuos. Munceste mult si cu placere atunci cand ii place ce face dar daca il rogi sa faca ceva ce nu-i face placere te amana pana faci singura .....
Este calm, groaznic de calm, atunci cand se "enerveaza" sta cuminte si tace din gura pana cand ii trece, niciodata nu ridica tonul, nu il poti scoate din sarite nici daca vrei.
Si nu ii place sa aiba de-a face cu banii - are doar banii de transport + mancare pt. serviciu, in rest daca ii trebuie ceva ma trimite pe mine sa-i cumpar (la insistente accepta sa vina totusi cu mine ), habar n-are cat costa o paine sau intretinerea sau telefonul.
Altceva nu prea stiu sa zic despre el - doar ca pt. mine e foarte aproape de ideal si il iubesc mult.
Monica si Sorana
Draga Ina, exista subiectul "Barbati Scorpion", uite aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21754
Nina