grupele sanguine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Am repetat grupele: eu O1, tati O1.
Biologul mi-a explicat ca lucrurile nu stau atit de inginereste cum cred eu, dar nu m-a lamurit deloc, eu stiind ceea ce am citit aici pe forum.
Oricum grupa copilului o voi repeta doar cind va fi suficient de mare sa nu-l chinui cu o astfel de analiza. Sau in caz de forta majora, ceea ce sper ca nu va fi cazul.
Va multumesc mult pentru explicatii si doresc sa apara cit mai putine greseli in viata noastra.
Cu drag, Mihaita (3 ani si 6 luni) si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Determinarea grupelor de sange se face foarte usor si nu este traumatizant pentru ca se recolteaza f putin sange din degetel. Deci, doar o mica intepatura!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by mmi

Am repetat grupele: eu O1, tati O1.

repeta grupa copilului, nu se poate sa aiba B3. Daca esti 100% cine este tatal nu pot sa ma gandesc decat la o incurcatura la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Noua ne-a luat singe din vena, doar pentru repetarea grupei sanguine.
La copil i-a fost luat singe din vena si din degetel cu ocazia operatiei de polipi din toamna, dar pe atunci nu stiam de combinatiile astea dintre grupe si nu m-am gindit nici o clipa ca ar putea fi ceva in neregula. Puteam profita atunci de ocazie. Totul a fost un circ grozav si copilul a fost foarte speriat.
Cu siguranta nu sint linistita si ii voi repeta grupa, neluind BIII-ul de bun.
Va multumesc pentru mesaje si pentru atentie.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

MIHAELA daca voi parintii aveti O1, atunci si copilul are tot O1. Nici nu e cazul sa repetati grupa.... Oricum cand e nevoie de o transfuzie (Doamne fereste!) se verifica grupa sanguina. Nu inteleg ce a vrut sa zica acel biolog, daca aflii spune-mi si mie.

va pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

MIHAELA inginereste neinginereste copilul nu poate avea grupa B si nici o alta grupa inafara de O... uite si un link: http://www.mckinley.uiuc.edu/health-info/hlthpro/bloodtyp.html

Mergi la inceput