La France (5)
Raspunsuri - Pagina 6
andiaroro spune:
Georgiana.........veste mai buna nu putei sa imi dai!
Chiar ma pregateam sa-mi anunt sotul ca in intr-una din searile astea e musai sa ajungem la magazinele sarbesti in cautare de vopsele.......in zona lor,eu nu am curaj sa ma aventurez de una singura.....
Cineva m-a auzit si a venit cu vopselele langa mine, dar nu mi-a dat si curiozitatea de a casca gura ce se vinde la casutele alea primavaratice.doar trec zilnic pe langa ele!
ana
lu.more spune:
Mai de mult, cand ne-am apucat sa-i cantam Cristinei "Multi ani traiasca" fara sa fie ziua ei, ea a spus "Nu e aaaziiii!!!! eu sunt nascuta pe 31 martieee!!!" Iar eu am sarit repede si-am zis ca o asa data n-o pot uita, ca e si ziua de nastere a fiica-mi.
Deci la multi ani, Cristina, multa liniste si numai bine, si...
la multi ani, fii-meo!
Cu bine.
;-)
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
emoison spune:
La Multi Ani, fata Luminitzei!
Pentru fetele care nu stau in IDF, am gasit colorant alimentar la Monoprix, am dat 1€69 pe 3 sticlutze cu colorant rosu, galben si verde, si o sa incerc sa fac ouale cu asa ceva....
Cu bine,
Elena
oana cretu spune:
"La multi ani" Cristina si ma bucur pentru vestea care ai primit-o de ziua ta! Frumos cadou! "La multi ani" si Ancutei, fata Luminitei, care e o bomboana dulce tare!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Otilia spune:
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua astazi si bine ai revenit, Oana, printre noi!
Felicitari, Cristina, pentru vestea cea mare!
~Otilia&LaAdelita~
dama spune:
Tin si eu sa urez La multi ani! Cristinei si felicitari pt baietel. Sa fiti fericiti alaturi de el.
Si La multi ani si fetitei Luminitzei, tizei mele, Anca.
Anca