pupici din Londra

pupici din Londra | Autor: lix

Link direct la acest mesaj

mai dureaza pana o sa va trimit pupici in fiecare zi de aici.

am ajuns in londra. e superb. primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi i-au o prajitura cu double choclate din Euston Station, pe urma mi-am luat un sandvis cu miel si menta (o nebunie!!!) de la un portughez de langa British Museum, pe urma am calarit British Museum in lung si in lat pana nu am mai avut picioare si m-am stabilit in biblioteca lor care e colosala. e imensa si plina numai de carti bune.

din nefericire nu o sa pot petrece tot timpul asa insa astazi m-am lafait. Londra e la fel cu imi aminteam, simt si acum mirosul umed in nas si aerul putin racoros!

va pupic dulci pe nasuc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mancacioasa mica!!! succes acolo si clipe placute, sa te intorci toba de carte. :)) si mai pupa-ne pe nas cand ai timp, mie una imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Ma bucur pt tine ca ai ajuns cu bine si ca esti atat de incantata! Sa ne tii la curent cu ce se intampla pe acolo, da??

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

lixxxxxxxxxxbravooooo sa ai parte de multe succese si sa te intorci aici un mare jurnalist cunoscut de intreaga planeta...dar sa nu ne uiti si sa ne spui cum esti, iti doresc numai bine si sa ti se implineasca toate dorintele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Bravo lix! Ma bucur pentru tine, si pentru reusitele tale, pentru ca asa cum banuiesc, esti o luptatoare. Si meriti tot ce e mai bun. Succes in continuare! pupici si din state!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Felicitari si bafta multa in continuare!! Ti-am urmarit subiectul si cu "adoptatzi un jurnalist" dar pt ca nu stiu cum as putea sa te ajut m-am abtzinut de la orice comentariu. Itzi doresc sa ai parte numai de succese!!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Lixuuuuuu, iti tin pumnii, sa obtii bursa, si sa-ti implinesti visele acolo...cat timp ai liber valorifica-l si viziteaza!!!

Te sarut si iti tin pumnii sa ai succes,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Mult succes Lix, sa iti gasesti slujba pe care o doresti, sa fi fericita si multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Si eu ti-am urmarit subiectul cu adoptii,si ma bucur ca ai reusit sa
ajungi acolo, deci este clar ca sansa si norocul sunt de partea ta!
Succes!!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Lix
Bafta muuulta !!!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

va multumesc mult si va pupicesc pe toti.

astazi tocmai mi-am facut abonament la British Library pe 5 ani.... huh ca mi-ar placea mie sa stau aici atat...da' cel putin o sa vin foarte des aici.

Mergi la inceput