"Tupperware"

"Tupperware" | Autor: alba

Link direct la acest mesaj

As avea si eu o curiozitate,exista firma "Tupperware" in Ro ?
Si daca da aveti experientza cu produsele si sunteti multumite de calitatea lor ?
Ce preturi sunt in Romania,asa informativ,aici sunt destul de scumpe dar au 30 de ani de zile garantie!
Am fost vineri pentru prima oara la o Tupperparty si mi-am comandat marfa in total de vreo 40 €,abia in 2 sapamini primesc marfa,dar daca in Ro sunt mai ieftine,l-as ruga pe tata sa-mi faca rost de ele si sa mi le trimita aici!
O forma de silicon,pentru cozonac spre ex.costa 26,90 €,un castron pentru salata, 27,90 € si un Sandwich Box 8,90 €!
Sper ca in Ro,sa fie mai ieftine:)

Multzam in avans!

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, exista, cunosc pe cineva din Iasi care e distribuitor de astfel de produse. Nu stiu nimic de preturi, eu am primit cadou un Magic Mixer cu care se pot face frisca, omleta si multe altele. Din pacate n-am cum sa iau legatura cu cunostinta mea, merg in tara de-abia la vara. In schimb am cautat pe internet despre Tupperware si am gasit o lista cu distribuitorii din toata lumea inclusiv din Romania si exista un numar de telefon unde poti cere detalii despre produse:
http://www.tuperware.com/pls/htprod_www/tup_company.international?fv_show_listings=1

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Alba, n-am idee daca r fi si in Ro, eu de fapt am o intrebare: Ce e asa deosebit la treburile astea? Am inteles eu gresit sau e vorba de plasticuri? Avem si noi vreo 4-5 doze mari cu capac (tin in ele Mόsli, zahar, cacao,etc). Nu stiu cat au costat ca le avea berbantul meu ca zestre de burlac.Era sa lesin cand am auzit ce preturi au chestiile astea. Dar de ce? Ce stiu sa faca? Arata bine,ce sa zic,dar plasticaraiele sunt asa ieftine prin magazine de nu stiu daca ma intereseaza sa am unele 30 ani... Sau e altceva la mijloc?

Ca ma-nervez si le pun in Ebay mintenash!

Laura si papusica din burtik (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Cristina multzam mult de raspuns,deci exista si in Ro!
Lauraa,mama ce sa-ti spun si eu am ramas cu gura cascata, cind am vazut ce pretzuri au, dar am auzit numai cuvinte de lauda la adresa "plasticaraielor" astea,so!
Si eu sunt inca la faza "sceptica",dar pot returna totul inapoi daca nu-mi convine!
Aaaa,am primit si o cutie cu capac,drept cadou,ei tot e ceva,nu ?
Referitor la pretzuri, cred ca pe vremea marcilor un castron costa 20 de € si acu la facut 20 €
Das ist doch eine echte Schweinerei :-(((
La prezentare, eu am inteles ca:
- sunt ermetice la aer,la lichid si la vapori,
-sunt incasabile,
-pastreaza toate alimentele proaspete,timp f.f. indelungat
-Cu Magic Mixerul de care vorbea Cristina se mai pot prepara si sosuri,cocktailuri,maioneza totul in timp record(l-am comandat si eu)
- sunt ideale pentru masina de spalat vase
-sunt foarte igienice
-alimentele nu se mai fac "masa de gheata" cind le congelezi
-fierberea stil "Tupperware",pastreaza toate vitaminele!
-Garantie de 30 de ani de zile pe toate produsele lor,daca ai vreo reclamatie primesti imediat altceva in schimb sau banii inapoi!

Lauraa, mi-ai dat o idee cu ebay,ma duc sa dau o ocheada si pe acolo :-)
P.S. Si au si niste biberoane dragutze foc

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Am dat un ochi in Ebay si am impresia ca mai bine iei de acolo http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2390162034&category=8418

Laura si papusica din burtik (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Mai sa fie,poi daca stiam asa ?
Eu am gasit 211 de pagini pline cu 10.544 de articole,gata nu-mi mai trebuieste pe veci "Tupperparty"

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Eu mi-am cumparat mixerul acela mic vara trecuta si am dat trei sute si ceva de mii pe el-asta ca sa-ti faci eventual o idee.
Mi-as fi cumparat mai multe dar mi s-au parut super scumpe-e adevarat ca sunt si f.bune-si am zis ca mai "scap" eu sa-mi mai iau cate ceva.
Cu marea garantie, la noi nu e asa mare (sau nu mi-au spus mie de ea?)

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput