3.500.000/luna plus cev ain plus cind sta mai mult...
are grije de Mara si din cind in cind ii mai calcacite ceva.
La restul nu am lasat-o sa se bage ca nu mi-a placut cum le face
Succes
Am impresia ca eu stau cel mai bine la capitolul bone. Va dati seama ca o platesc cu 2.000.000 pentru doi copii? Adevarul e ca Mara merge la gradinita pana la 12 si nu sta decat dupa-amiaza cu femeia respectiva, dar tot ma simt norocoasa.
Le invatati la bani multi. Am schimbat 5 bone in 4 ani (trei gasite la cunostinte si cu recomandare si doua din ziar, una din ele, luata din ziar, am tinut-o peste 3 ani) si nu am platit mai mult de 2500000 lei 8h pe zi 5 zile pe saptamana.
Plateam mai mult daca gaseam si curatenie luna in casa dar de foarte multe ori cand veneam la ore nepotrivite acasa le gaseam dormind...
Se jucau cu copilul doar seara cand trebuia sa ajungem noi ca sa-l gasim binedispus. In rest....telenovele cat cuprinde.
Acum doua saptamani am pus afise pe strada si in cateva magazine cu oferta de angajare bona+menaj 2500000 lei pe luna 8h pe zi 5 zile pe saptamana si am primit peste 30 de telefoane de la femei serioase pensionate de curand care doreau sa-si suplimenteze veniturile. Nu am mai continuat recrutarea pentru ca m-am hotarat brusc sa-l dau la gradinita si ma felicit pentru alegere (100 EURO 8 ore, mancare excelenta, joaca, educatie, nu pai pun ca nu mai dispare cafeaua, detergentul, pronto pentru mobila s.a.m.d.)