Timisoara... si locuitorii ei....
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
uka spune:
Si eu sunt nascuta si am crescut in Tm.chiar daca sunt plecata din tim sufletul meu e tot acolo.in fiecare an mergem in concediu acolo.e cineva din Lipovei?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alice54 spune:
dragele mele, si eu sint din Timisoara, de 17 ani am parasit tara si orasul,dar impreuna cu sotul meu cautam mereu pe net poze si stiri din Timisoara. cineva spunea aici de placintele cu brinza...... n-am gasit ca ele pe unde am umblat! si Violeta? au desfiintat-o? dar savarinele de ma cofetaria de la Maria?
in sfirsit, nimic nu este mai frumos decit Timisoara. A vazut vremuri grele, dar in ultima vreme aud lucruri frumoase. Sper sa ajungem cit de curind!
ionela-roxana spune:
Bun venit noi iubitori ai Timisoarei!
I-mi pare tare rau ca desii sunt foarte multi membrii din Timisoara pe acest forum aici suntem foarte putini,cu toate ca avem ce discuta despre oraselul nostru frumos!
alice54,uka da-ti un semn cand veniti la Timisoara poate ne intalnim!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
ionela-roxana – suntem putini da’ buni de tot !
alice54 – in primul rand, bine ai venit pe DC ! Asa cum s-a spus pe aici, Violeta veche a disparut, dar „a renascut” in locul vechii cofetarii Casata, tot acolo in centru langa Galeria de arta. Savarinele din Maria cred ca s-au mutat la noul Trandafiru din Complex (e ramura a Trandafirului de la Bega). Ce gasesc eu trist este ca placinta cu branza de la Bega a disparut – e un magazin Zass acolo – si nu stiu unde o sa mai gasesc asa merdenele , dar asta e.
Alte noutati: Antenele radio au disparut (se construieste noul Mall), zona Traian este toata schimbata deoarece s-a inlocuit linia de tramvai si toate utilitatile (mai au ceva de lucrat - e santier inca, dar o sa fie super OK), in zona Iozefin s-a terminat cu santierul si fetele din zona rasufla usurate ca merge din nou tramvaiul 3...
Ar mai fii multe de spus, dar se apropie ora 12 si fug sa ma pregatesc !
LA MULTI ANI TUTUROR, TIMISORENI SAU NU !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
Ionela, Darael, eu acu am gasit forumul asta !!!! pana acum nu am cautat, va vine a crede asa ceva? sa nu ma bateti ca sunt membru senior dar ....asta este, poate ca am avut probleme mai arzatoare la ordinea zilei, oricum banateni-s mai incetuti asa in actiuni, da si cand fac ceva, fac bine, deci mai bine mai tarziu decat deloc...
La multi ani!!!!!
lia, mamicuta lui danut (5 luni)
ionela-roxana spune:
La Multi Ani Timisorenu!
Ma bucur ca ne-am adunat pana la urma.
Dorsilia ma speriam cum ai ajuns la atatea mesaje daca abea ai descoperit forumul.....
Sa speram ca facem si o intalnire prin primavara asa sa vada poporul ca Timisoara nu e asa de lasat la o parte,nu?
Acum 2 ani a fost tare frumos,ne-am adunat in parcul copiilor.
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro
alice54 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!speram ca topicul acesta sa ramina si sa ne adune pe toate. Mai sper si ca o bunica ca mine are loc impreuna cu toate mamicile tinere! am multe prietene inca in Timisoara dar nu prea sintem in legatura. Poate ca ne intilnim aici?
am citit toate comentariile si ma uimeste cite schimbari in bine s-au facut. Asi vrea sa vin in vara,dar pina atunci mai curge multa apa pe Bega. multe salutari orasului!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
Salutari la Timisoreni!Va doresc tuturor sa aveti un An Nou mai bun,cu multe bucurii si vise implinite!
La multi ani!
Eu am mai scris aici.
Darael ,m-am uitat pe linkul tau si nu-s sigura daca chiar te stiu dar numele tau imi e foarte cunoscut .Eu am terminat Stoma'in 98.Hai ca o sa-ti trimit un PM.
Sper si eu sa ne vedem mai pe la primavara,am de gind sa fac o vizita scurta in martie.
Alina
alice54 spune:
lui darael multumesc pentru informatii! am gasit la "renasterea banateana" poze din timisoara cu toate sapaturile care s-au facut si probabil inca mai sint pe ici pe colo.nu este rau ca se mai lucreaza si in sensul asta, e greu de trait printre gropi, dar trebuie vazuta jumataea plina a paharului!ce frumos va fi cind va fi gata!
cit despre merdenele, ce pacat! am amintiri minunate legate de merdenele! in studentie ne terminam cursurile si hop la Lacto la o merdenea. de obicei stateam la coada pina in strada!!!!!!!!!
Dar Flora mai este? ce loc sofisticat era la inceputurile ei!!!
tot scriind realizez cit imi lipseste orasul, cit de multe amintiri sint legate de el!