Lapte de capra ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna!am deschis si eu acest subiect nu demult iar toata lumea m-a sfatuit sa dau copilului lapte de capra.mie mi-au spus mai multe cunostinte de acest lapte si am inteles ca se asimileaza mult mai mult calciu cu alte cuvinte este mult mai bun.va urez multa sanatate tie si puiului tau si putere de al creste.pupici

lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Doamana Dr sexoloaga Lisa(ca asa scrie in profil personal) si vasnica mama de 5 copiii la 28 de ani!!(ca tot la profil personal scrie)mai ne lasi cu sfaturi din astea? Am mai citit o interventie de a ta pe undeva tot asa ca nuca in perete si am mirosit de atunci ceva neinregula madam "dr lisa". Dar acum m-am convins.Nu am nici o problema cu raspunsurile aiurea dar cind e vorba de sanatatea unui copil te rog frumos nu fa glume proaste!O fi bun laptele de capra de baut dar sa-l pui copilului in ochi sau mai stiu eu ce...e cam mult! Si te-ai gasit sa-ti pui nikul si "Dr"...Adina toate cele bune, sa ne spui cum a mers cu laptele de capra daca vei opta pt el!Vikinga& bb Aldohttp://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by Lia

quote:
Originally posted by Dr.Lisa

Theodora faci o gresala imensa...laptele de capra nu asa de gras.Laptele vacii e cel mai slab dupaia de capra si daca vrei si mai gras e cel de bivol....deci laptele de capra as opta mai mult decit de vaca...e mai bun pt copii....primul copil am meu a avut problme la ochisori si i-am pus zilnic lapte de capra si sa facut bine deci sa stii ca e mai bun decit cel de vaca e mult mai sanatos...

DrLisa

si zi ashea,laptele di kapra e panaceu universal.vindeca el tot,saracu'.
marturisesc ca-s tanara si fara iesperentza

Pls,daca vindeca si dureri de spate,dati-mi de stire !

Alina

Da' n-ai inteles pana acum ca face minuni?
Scuze Ungureaa, dar am tot urmarit-o pe d-na dr. pe la diferite topicuri si-acum imi doresc sa cred doar se "amuza"

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Revin din nou, eu una nu as pune lapte de capra in ochii bebelusului daca are ceva, cu toate ca eu am auzit la un moment dat ca laptele de mama ar fi bun (o picatura, normal !) in cazul unei infectii oculare. Insa pediatrul mai degraba m-a sfatuit sa-i sterg ochisorul cu un tampon imbibat in ceai negru (NU de musetel).
Deci ca sa nu deviez de la subeict, nu cred ca e asa ridicol de spus ca laptele de capra poate ajuta, dar momentan sint si eu sceptica la a-l folosi pentru infectii oculare. Insa pentru baut cred ca e bun, eu o sa vb si cu pediatrul meu care are 40 de ani de experienta si sper sa va revin cu vesti despre acest subeict !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput