Mamici de Sept.-Oct. 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
cristia spune:
La multi ani Blue si sa fii fericita! Sa ai bebe sanatos si frumos!
Cristiana si bebe 15 saptamani
BB23 spune:
Buna dimineata gravidutele!!!!!!
Blue, "La multi ani" fericiti alaturi de familia ta si cei dragi, sa fiti sanatorsi si voiosi!! Distractie placuta!!!!!
Eu astazi sunt fericita .....in sfarsit merg si eu la eco....abia astept sa vad ce face bebicul....
ALINA BB23 - 11 sapt.-Constanta
georgiana.david spune:
Am revenit, in primul rand mii de scuze pentru absenta si multumiri celor care v-ati interesat de mine. Am fost in concediu si PC-ul de acasa s-a virusat asa ca nu am reusit sa intru pe net. Suntem bine, multumim lui Dumnezeu, la eco a fost minunat, bebe misca non stop, a aplaudat cand ne-a vazut, avea 12 saptamani si o zi, 5,71 cm si 56 g iar Dr. Iosup ne-a zis ca are putza. I-a facut si poza si a oferit-o sotului meu care a fost foarte incantat. Avand deja fata, cred ca in sufletul lui isi dorea si un baietel desi nu a zis niciodata acest lucru. In rest totul e ok, mi-a zis ca totul merge bine doar ca ar fi bine sa trec la program de 6 ore pentru ca e prea obositor programul meu de 9 chiar 10 ore/zi.
Voi ce mai ziceti?
Geo DPN 10 oct.
BB23 spune:
GEORGIANA!!!Sa-ti traiasca putzulica si sa va bucurati de ea!!!
Sper ca nu este pacaleala de 1 aprilie
ALINA BB23 - 11 sapt.-Constanta
georgiana.david spune:
Si eu sper sa nu fie pacaleala, oricum mai putin conteaza sexul, sanatos sa fie!
Geo DPN 10 oct.
mel_g spune:
FElicitari Georgiana pt putzulica. Cred ca esti in culmea fericirii!!!
Maine merg si eu la dr Iosup dar am mari emotii cu drumul. Nu stiu daca am sa reusesc sa ajung. Eu stau in Pitesti asa ca imi va fi extrem de greu sa ajung avand in vedre starea de rau pe care o am. Fetelor deja sunt disperata: daca ma tine toata sarcina? Mai vomita careva in fiecare zi sau am ramas unicat?
Pupici
Mel 14 sapt
cristina78 spune:
Buna burtici!
Blue desi cu intarziere iti urez si eu "La multi ani"sa fi sanatoasa si fericita!
Georgiana felicitari pentru bb mic cu putzica.Sper sa-mi zica si mie ca este baietel desi nici fetita daca este nu-mi displace.Sanatosi sa fie micutii.
Cristina&Cristina
mel_g spune:
Lista burticilor :
Catinca, DPN=27 Aug BAIETEL
Ana_a, DPN=30 Aug
anne33, DPN=01 Sept
Vrabiuta, DPN=05 Sept
Mina, DPN=10-11 Sept
alinah, DPN=11Sept
roxana_oana, DPN=17 Sept
Blue77, DPN=19 Sept BAIETEL
Raluca B, DPN=22 Sept
Mari74, DPN=22 Sept
Doxi, DPN=24 Sept
Roadre, DPN=24 Sept
Camitza, DPN=25 Sept
Mel_g, DPN=25 Sept
Corina G, DPN=28 Sept
mcm, DPN=28 Sept
Cali, DPN=29 Sept
Onilari, DPN=29 Sept
qstavarachr, DPN=30 Sept
Mada, DPN=01 Oct
pufymic, DPN=3 Oct sau 29 Sept
Monicatud, DPN=04 Oct
Cristina78, DPN=05 Oct
danyce, DPN=07 Oct
Georgiana.david, DPN=10 Oct BAIETEL
BB23, DPN=15-20 Oct
Vali02, DPN=17 Oct
nature, DPN=19 Oct
babirusa, DPN=21 Oct
Garofitza, DPN=22 Oct
camys_2000, DPN=31 Oct
saory
marimar
cristia
ralucule
Stiu ca mai sunt mamici care au aflat deja sexul bb-ului - asa ca va rog sa mai scrieti o data ca sa completam listuta ok?
mari74 spune:
Tocmai m-am intors de la doftor cu vesti bune . L-am vazut pe bebe la eco un puturosel si jumatate caci de abia abia se misca insa ce m-a nemultumit pe mine a fost ca nu mi-a putut spune sexul nea doftoru. Cica tocmai in sapt 20 imi poate spune cu exactitate si ma intreb cum de unele dintre voi ati aflat? Ma gandesc ca nu o fi avand un ecograf performant... Mi-am facut si analizele si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu fac si triplu test, rezultatul aflandu-l de abia sapt viitoare.
pupici si sa aveti grija de voi si de burtici!
Mari 15 sapt si 1 zi
ana_a spune:
buna Burticilor!!!
in sfarsit am reusit si eu sa vorbesc cu voi, am citit tot dar nu am reusit sa trimit nimic...internetul asta al meu....
Lorelai, Flory, curaj!Dumnezeu e sus si sigur va fi bine data viitoare!
Cristina "la multi ani"! multa sanatate tie si baietilor tai (tati si puiul) si tot ce este mai frumos!
Mel, imi pare rau ca tu inca mai vomiti!sa speram ca nu te va tine toata sarcina!trebuie sa inceteze voma asta a ta!ai simtit miscari in burtica?se zice...popular, ca nu iti mai este rau atunci cand incepe bebelusul sa miste si il simti si tu!
felicitari pentru "ciucurel" Georgiana! sa fie sanatos si voinic!si asteptam cu nerabdare sa aflam si alte burtici!vad ca pana acum sunt doar baietei :) si eu sper ca la sfarsitul lunii sa aflu ce avem.
Ioana (pufymic) eu ma duc la Cluj la un medic Moldovan Daniel il cheama, nu il cunosc, cumnata mea a fost la el si i-a placut de dansul, are o clinica parca MedStar, sau MegStar ceva in genul asta, nu stiu mai multe, eu ma duc impreuna cu cumnata mea, ea ma duce, doar la un ecograf mai detaliat si sper si o consultatie si daca e nevoie sa imi de-a sa fac si alte analize, pentru ca eu am facut decat cele obligatorii, eu sunt din Bistrita, si aici nu este inca nici un ecograf mai performant, mie doctorul mi-a zis ca nu imi poate spune sexul copilului decat la 28 de saptamani...Abia astept sa mergem la Cluj si sper sa fie totul ok, vreau mai mult sa merg pentru ca sa imi spuna ca bebelusul e ok si sa fiu sigura ca vede ceva mai mult la ecograf decat aici la bistrita....
Eu ma simt foarte bine, mai putin durerea de cap, dar se pare ca ar fi ceva normal in sarcina, si mai am o chestie...de o vreme am carcei la picioare, daca stiti cum vin aia...mai ales noaptea, cand imi relaxez picioarele, sau mi le intind mi se blocheaza cate un muschi la glezna si doare ingrozitor pana se relaxeaza din nou...si azi noapte am patit si tare m-am mai speriat... eram jumate adormita cand brusc am simtit acea durere groaznica...
A mai patit careva asa?mama mea mi-a zis ca si ea avea asa ceva cand era gravida...deja imi este frica sa imi mai intind asa picioarele in pat...desi uneori o fac fara sa imi dau seama
Puiutul meu are program artistic in fiecare zi, il simt parca mai tare, si imi place la nebunie!
va pup pe toate si va doresc numai bine si multa sanatate!
Ana si puiutul din burtica