Mamici de Sept.-Oct. 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Lorelei ce veste..., nu am cuvinte, nu stiu ce sa-ti zic, doar sa speri ca cu ajutorul lui Dumnezeu o sa-ti revii repede si ai sa ramii insarcinata cit mai curind.
Cali, eco morfologica se face intre sapt.18-22 si se masoara si analizeaza toate partile anatomice ale bebelusului, femur, rinichi, coloana vertebrala, etc...
De cind am avut eco vineri, inca nu m-a sunat dr, am lasat citeva mesaje la secretara ei dar inca nimic, o sa intreb azi poate n-au ajuns inca rezultatele la ea lacabinet.
si eu sunt putin ingrijorata daca imi confirma ca placenat e inserata jos.
din ce am citit zilele astea, am inteles ca totusi conteaza si cit de jos e inserata, cam la ce distanta se afla fata de cervix.
Stii ceva despre asta?
Baietelul meu ma duce la culcare la 8.30 in fiecare seara, ii place somnul ca simie de altfel...

Va pup,
Catinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Lorelai, primeste te rog un gand bun si o lacrima din sufletul meu. Sa-ti de Dzeu puterea sa treci peste nefericirea asta. Suntem alaturi de tine. Stiu ca probabi ltu nu vei citi prea curand ce scriu eu acum, dar am convingerea ca gandurile noastre te pot ajuta, macar un pic.

Felicitari noilor Gravidutze si bine ati venit printre noi! sa fiti sanatoase si sa aveti grija de ghemotocul din burtica!

Fetelor noi nu prea avem noutati. Doar ca nu mai incapem in haine, si trebuie neaparat sa ne cumparam articole dotate cu burtici. Problema mea e, cum a spus una dintre voi, ca nici in salopeta nu pot merge la birou.
Si eu mai am dureri de cap, de ele mai multe ori in week end. Marturisesc ca de doua ori am luat paracetamol, pentru ca erau asa de puternice ca imi venea sa plang. M-am gandit ca nici sa stau asa sa ma chinui in dureri si lacrimi nu-i prinde bine lui bebe. Lucru pe care mi l-a confirmat si doctorita. Voua ce vi s-a spus ca ar provoca durerile astea?
Felicitari celor ce au aflat sexul bebelusului. Desi si noi asteptam cu nerabdare sa aflam (noi plus toata armata de rude, mai nerabdatoare ca noi, ) mi-am tot cercetat sufletul si nu am nici o preferinta. Fetita sau baietel, tot bucurie e. Si tot abia astept sa aflu. Contradictorii sentimente, ce ziceti?

haideti ca se pare ca in cele din urma vine si primavara aia, sa ne imbracam si noi in haine mai lejere (care haine, ca eu nu mi-am gasit nimic sa-mi placa??) !!

Va pup pe toate si pe puii mici

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetelor!
de mult nu am mai intrat sa dau raportul meu ...:) dar nu mi-a mers internetul prea bine
Ieri am fost si eu la medic, la 18 saptamani si 7 zile, asa scia pe hartia care am primit-o de la dr. sunt bine, prea multe detali nu mi-a dat...ceea ce ma facut sa fiu cam dezamagita, in schimb am vazut bebelusul, dadea din picioruse, e tare scumpic!
cand l-am intrebat pe medic daca ne poate spune ce avem a zis ca abia pe la 28 de saptamani...tarziu de tot! dar oricum la sfarsitul lunii ma voi duce la cluj, unde voi sti mult mai multe, inclusiv sexul (sper) ca eu nu mai am rabdare....

in rest ce sa va mai zic?si eu am dureri sub burta, intepaturi de toate felurile, inclusiv acea durere ingrozitoare de cap care ma tine asa de cateva zile bune, ma dor ochii foarte rau, capul parca imi plezneste si daca nu ma intind in pat ma ia cu ametzeli.... o fi de la tensiune ma gandesc eu, ca am vazut pe fisa de la dr ca am tensiune 104/64, eu nu ma pricep, poate se pricepe care din voi, sa imi ziceti daca e mica, pentru ca dr.nu mi-a zis nimic
eu abia astept sa merg la cluj, sa pot afla mai multe detalii, cei de aici au ecografe antice....
cam atat pentru azi
Felicitari mamicilor care stiu deja ce au in burtica!
Mel, imi pare rau ca tu tot asa de rau te simti, sa speram ca in curand ne vei spune ca nu iti mai este rau!!
Bun venit fetelor noi, si bebelusi sanatosi voua si la toate fetele de aici si de peste tot!!!!
si acum va pup pe toate si va urez o dupamasa placuta in continuare!eu am plecat acasa ca mi o foame.....de lup!
Fetelor eu ma trezesc noaptea pe la 2 sa mananc ca mor de foame!!!ce ma fac?o sa devin in curand chiar super
ok, pupici la toata lumea!!!!

Ana si puiutul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Lorelai, sunt alaturi de tine! Trebuie sa fii tare!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorelai....suntem alaturi de tine....e incredibil si inacceptabil....nu am cuvinte sa-ti spun ce simt...ma doare si pe mine...
Dumnezeu te va ajuta sa treci peste asta, si vei vedea ca va fi totul bine....
Pupic, Ioana si bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Lorelai, nu am cuvinte!!! Imi pare nespus de rau. Ma rog sa poti sa treci peste aceasta suferinta si sa ai puterea sa o iei de la capat.

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Lorelai, sunt si eu cu sufletul alaturi de tine. Sper ca durerea sufleteasca ce o resimti acum sa se atenueze in timp si sa ai puterea de a incerca din nou. Dumnezeu o sa te ocroteasca si o sa ai in cele din urma parte de un copilas.Multa putere!!!

Voi ce mai faceti, restul burticilor? Eu am sunat-o acum vreo jumatate de ora pe o prietena din Romania. Asa am aflat ca a dat nastere unui bebe super dragut si sanatos, pe nume Robert. Minunea cea mica s-a nascut sambata trecuta, la 5 dupa amiaza, in Codlea. Stiu ca nu aici se fac anunturile, dar sunt fff happy pentru ea si nu ii pot uita incantarea din glas. Sa speram ca si ai nostri bebelusi se vor naste la timp si vor fi sanatosi.

Va urez la toate numai bine, sa nu aveti probleme. Aveti mare grija de voi.

Pupicuri,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!
Felicitari danyce prietenei tale pentru bb! Sa-i traiasca si sa fie sanatosi amandoi(si mama)!
Tu ce mai faci? Cum te simti?Ti-au mai trecut greturile si durerile de cap? Mie mi-e rau cand merg cu troleibuzul sau cu autobuzul, chiar daca numai pentru o statie(5 min)....e tare aiurea!Si pe mine ma doare ingrozitor capul, dar numai dupa-masa!
Ana, tu de unde esti? Si la cine vii la Cluj(la ce medic)?
Pupic, Ioana si bb mic(14 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna dimineata,
Lorelai, nici eu nu am cuvinte! si nu stiu cum ar putea sa-ti aline cineva durerea! iti doresc numai sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si sa-ti indeplinesti visul!
Catinca, eu am mai citit pe internet informatii despre placenta jos inserata! uite un link interesant,www.babycentre.co.uk/refcap/830.html" target="_blank">http://www.babycentre.co.uk/refcap/830.html si www.nurseminerva.co.uk/placenta2.htm" target="_blank">http://www.nurseminerva.co.uk/placenta2.htm dar daca dai cautare dupa placenta praevia, gasesti o multime de informatii. Intr-adevar, depinde de cat de jos si la ce distanta de cervix este palcenta! dar eu zic sa nu ne facem ganduri negre, ptr ca e prea devreme!!
Eu mi-am facut astazi testul ptr toxoplasmoza si rubeola, astept rezultatul, in 10 zile!
sper ca restul burticilor sa fie bine, o zi fara greturi si dureri de cap!
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Lorelai imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita!

Mergi la inceput