Fetele din USA,poftiti la o barfa!(11)
Raspunsuri - Pagina 8
moniq spune:
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi....abia stabiliti in Arizona...... Stiti cum pot sa modific tara in care m-am mutat?...ca nu mai locuiesc in Olanda..de-acum sunt in SUA.
moniq si baietii
alinuta spune:
Fetele, am intrat nitel sa va zic asa:
"La multi ani!" cu tot ce va doriti fetelor care aveti nume de flori;
Paste fericit si cu multe bunataturi pe mese (iepuri, curcani, miei - dupa pofta inimii!
Primavara frumoasa, linistita si numai cu vesti bune sa ne auzim.
Noi plecam miercuri acasa, am emotii cit pentru un batalion, sper sa ajungem cu bine si garga sa se comporte exemplar (iaca pretentii la bebelusa de 8 luni).
Va pup pe toate (Mircea salutari), sa petreceti bine, si sa ne auzim cu bine!
Alina si Alexandra
http://community.webshots.com/user/allex21
simonaM spune:
quote:distractie placuta in romania,alinuta!!!!!.si tu sa ai sarbatori fericite de paste cu multe sarmale romanessti cu supa de gaina dulce de tot,cu ,cozonaci pufosi...si multe oua colorate.!!!!!cind te intorci sa ne povestesti si noua cum v-ati petrecut sarbatorile in romania.sa sti ca te invisiez!!!!si eu vreau la romania!!o primavara fruoasa!!!!!!fara ploaie numai cu soare.don't worry....be happy.mona78
Originally posted by alinuta
Fetele, am intrat nitel sa va zic asa:"La multi ani!" cu tot ce va doriti fetelor care aveti nume de flori;Paste fericit si cu multe bunataturi pe mese (iepuri, curcani, miei - dupa pofta inimii!Primavara frumoasa, linistita si numai cu vesti bune sa ne auzim. Noi plecam miercuri acasa, am emotii cit pentru un batalion, sper sa ajungem cu bine si garga sa se comporte exemplar (iaca pretentii la bebelusa de 8 luni). Va pup pe toate (Mircea salutari), sa petreceti bine, si sa ne auzim cu bine!Alina si Alexandrahttp://community.webshots.com/user/allex21
BoboMom spune:
Corina, da, noi ne-am casatorit in Romania, pe 29 dec. 2003. (Azi facem trei luni si uite cum ne sarbatorim! Murind de dor...) Am mai spus cum am procedat, dar voi repeta in caz ca nu ai citit. Inainte de casatorie ne-am dus la ambasada pt a lua o aprobare pt sotul meu, care este american, aprobare pe care ne-au solicitat-o la primarie. Cand ne-au dat aprobarea asta, ne-au dat si formularele si instructiunile pt a aplica pt viza. Am urmat aceste instructiuni si nu am mers la ambasada aici pt a cere viza, ci sotul meu a plecat acasa (in Michigan) si a trimis actele acolo, cum era mentionat in hartiile de la ambasada. Poate ca a fost greseala noastra ca nu am insistat pe la ambasada, dar nu am vrut sa 'suparam' pe nimeni. Acum, dupa ce am auzit povestile voastre (cele care ati plecat imediat dupa casatorie) nu mai stim ce sa facem, incotro sa o luam. Pentru ca nu mai rezistam asa! Nu e vorba de rabdare aici, cum imi sugera prieteneste cineva pe acest site. Cum poti avea rabdare sa ajungi acasa, la persoana iubita? La familia ta? Nu astept sa plec intr-o vacanta, astept sa ma duc la omul pe care il iubesc si care ma iubeste si sa ne incepem viata impreuna. In mai este ziua lui, implineste o varsta importanta si nici nu vreau sa ma gandesc ca nu voi fi cu el atunci! Stiu ca am deviat de la subiect si imi cer scuze daca am plictisit pe cineva...
Laura
mn spune:
quote:
Originally posted by alinuta
Fetele, am intrat nitel sa va zic asa:
Noi plecam miercuri acasa, am emotii cit pentru un batalion, sper sa ajungem cu bine si garga sa se comporte exemplar (iaca pretentii la bebelusa de 8 luni).
Drum bun..Paste fericit!!!
si nu uita deviza listei...sa nu vi fara poze...
mircea.
Sentoria spune:
Laura,
Stiu ce hartie i-a trebuit sotului de la ambasada. Aceeasi mi-a trebuit si mie. Imi pare rau ca trebuie sa astepti. Daca scria pe formulare ca trebuie sa depuna actele in Michigan inseamna ca au schimbat regula. Oricum daca ai un receipt number este posibil sa-ti controlezi statutul la: https://egov.immigration.gov/graphics/cris/jsps/caseStat.jsp;jsessionid=dLl1xUGjy3b7
Noi am mai avut un interviu aici in 2002 ca sa i se ridice conditia de pe green card, a fost aprobat, dupa care in Martie 2003 au trimis un formular sa il semnam si s-a pierdut in posta!!!! Acum asteptam altul. Traiasca birocratia!!
Corina
Llaura spune:
Salut barfitoarele+barfitorul! am zis sa semnez condica pe azi, ca n-am nimic interesant de zis (parca pana acuma am avut :p ). Asa ca va urez sa va mearga bine azi si v-am pupat!
super-lia spune:
Ufff Laura G.... ce rau imi pare ca trebuie sa treceti prin ce treceti... bafta... tinem pumnii...
mamica fericita a unui baietel!
BoboMom spune:
Corina, iti multumesc. Stiam de site-ul respectiv. Ne controlam cazul in fiecare zi aproape (de fapt cred ca sotul meu il controleaza chiar in fiecare zi), dar nu s-a modificat nimic. Au primit actele noastre pe 10 feb.
Laura