Fetele din USA,poftiti la o barfa!(11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allya spune:

LAURA GARNER super povestioara ta, am ras tare bine!

MIHAELA m-am distrat si de munca ta in gradina....sa aveti cat mai multe hummingbirds!

CORINA bine ai venit printre noi!

ALINUTA noi inca suntem in plop cu pregatirile pt Pasti....adica nik...

CLEOMAX imi pare rau de stress-ul produs de "bomba" de la scoala copilului!

IUBIIUBI drept grai Conchita ii frumos de pica bebeul tau!

LAI o seara placuta la Gospel!

SUPER LIA io ma gandesc cu la ce pregatesti tu de Pasti!

LAURA TAKACS sanatate la copilasi!

va pupic pe toate,

PS: Mircea eu inca nu am un web page dar poti sa-mi pui daca vrei linkul la albumul de poze acolo: http://community.webshots.com/user/allyalex si felicitari pt utilizarea maiastra a cariocilor! lista e buna de pus pe perete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

SIMONAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Buna dimineatza fetelor si bine ai venit la noi,Corina!
Olivia(Lai),Aidan cand a auzit CD-ul,a inceput sa chiuie.Tot asa devreme se trezeste si deja m-am obisnuit cu ideea ca am un baietzel matinal.Cel putzin acum,imi place, diminetziile sunt superbe si dupa ce papa iesim afara la o cafea,barfa si o tzigara.
Itzi doresc petrecere frumoasa!
Conchita te invidiez in ce priveste Sea World si abia astept sa vin sa-l vad si eu.Vezi Olivia,un motiv bun sa venitzi din nou.
Laura G,iti recomand sa profitzi de timpul care il mai ai de petrecut in Ro,pt ca atunci cand vei ajunge aici itzi va lipsi tare mult.
E atat de frumos afaraaaaaaaa!
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Allya,te invit mama, sa vi sa-mi vezi florile cand si-or scoate capusorul.Ce crezi ca ti-ar prinde rau o vacantza la tzara,in Alabama?
Mmmmwahuri!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sentoria (Corina) bine ai venit pe si pe la subiectul nostru.
Laura Garner, am citit si eu pe site-ul ambasadei us din ro si ziceau acolo la vize ca la asta prin casatorie sunt de doua feluri cu casatoria in us si partea romana primeste viza de fiance si casatoria in ro si partea romana primeste altfel de viza. Atunci de ce ti-au zis ca viza de fiance e valabila si pentru spouse? Si eu am plecat dupa 11 sept, nu sunt lamurita, din 2002 cand am plecat eu oare sa fi schimbat regulile?
Am gasit un site, poate va pare interesant sau poate il stiati:
http://www.romanian-american.com/

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by Oana_B
Am gasit un site, poate va pare interesant sau poate il stiati:
http://www.romanian-american.com/

Oana, Ma bucru ca ai gasit site-ul acesta.
Daca ai sau daca aveti alte idei despre ce ati vrea sa vedeti pe acel site va rog sa imi dati de stire.
De asemenea tot aceeasi echipa am facut si www.romanian-american.com/yellowpages/pages/contact.html" target="_blank">Romanian American Yellow Pages un ghid cu mai multe compani din US.

mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Oana, nu stiam de site, multumesc si eu ca l-ai facut public. Mircea, felicitari

am vazut acolo ca aveti clubul cartii in Chicago. ce inseamna asta la voi? doar ca e librarie sau e club al cartii tipic american? ne intereseaza si pe noi sa gasim unul aici, dadusem peste ceva asta-toamna , dar era "privat" si cu intalniri aiurea, din joi in paste...sotul meu ma bate la cap sa intreb la librarie, voi cu siteul mi-ati adus aminte iarasi, ce bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

salutari pt toate si toti.dau si eu raportul azi...merg la plimbare ca e o zi superba......o zi de primavara frumoasa va doresc tuturor!!!!!!si o dumineca placuta!!!!!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Oana, te rog spune-mi si mie exact, daca poti, cum ai obtinut tu viza. Care au fost pasii de urmat? Aud tot felul de variante si nu mai stim ce sa credem! Noi am urmat instructiunile pe care le-am primit in scris de la ambasada inainte de a ne casatori, cand am mers sa luam aprobarea pt sotul meu, cum ca guvernul american nu are nimic impotriva acestei casatorii. Aceasta hartie ne-a fost solicitata la primarie cand am depus actele pt casatorie. Voi ati avut asa ceva? Te rog, pe tine ca si pe celelalte fete, sa-mi spuneti ce si unde ati depus pt obtinerea vizei, cat a durat... si daca mai tineti minte denumirile formularelor.

Thanks!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Corina, bine ai venit printre noi!

Laura

Mergi la inceput