Pisica (3)

Pisica (3) | Autor: blue13

Link direct la acest mesaj

stiu ca a mai fost un subiect despre pisici - da' subiectu' cu pricina e acum inchis, si papadia mi-a spus sa deschid unul nou. Si eu ma conformez ! (fata ascultatoare, de !)

Eu am o dragutza de pisica (si sunt topita dupa ea...) si ma gindeam sa-mi mai iau una, ca sta singurica acasa toata ziua, saraca... si n-are cine sa-i tina companie.
Si-am tot citit pe internet cum ca unele pisici se inteleg bine, altele se suporta/ ignora, si altele... !
Si ca ar fi mai usor sa adopti doua pisici in acelasi timp, daca se poate...
La mine faptu-i consumat...

A mai facut cineva fapte vitejesti din astea ? (prezentari de mitze, arbitraj meciuri de box intre ele, etc)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io am un ciine si ii prezint mereu pisici... ii plac si le iubeste. Partea proasta e ca pisicile nu il iubesc la fel de mult!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

bine ai venit!!!
eu nu am pisica ( dar are sora mea, hehe).
eu ma gandesc ca daca vrei sa-ti iei innca una, sa-ti iei, una mai mica si mai cuminte, si s-or intelege ele amandoua pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

eu am avut cand stateam in buc. 2 pisici, le-am luat pe rand, de mici, totul a fost ok. dupa o scurta perioada de acomodare se inteleg perfect.(
Mitura era deja adulta, iar Albulescu puiut)acum sumt de nedespartit, si Albulescu e tot adult su au facut chiar si puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu am un motan (i-am pus poza la mine la profil), il iubim de nu mai putem, e membru cu drepturi egale in casa, de fapt...ale lui cred ca sunt mai mari..., ne jucam cu el toata ziua si intelege foarte multe "comenzi".

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Sydney e printesina noastra !o pisica super rasfatata si iubita si dragutza si scumpica si dulcica .E rasa birmaneza si a venit la Tati in Olanda cu avionul , ca Mami (eu) si Tati (sander , prietenul) nu puteau sta fara fata lor scumpica.Noi nu avem copii si ea e copilul nostru si o iubim asa de mult.Stiu ca fetele cu copii probabil vor spune ca am innebunit de tot dar e prea scumpa si toata lumea o iubeste .Cand dormim vine si ne toarce la ureche sa fie ea sigura ca dormim bine si cand vrea sa plece din pat ne miroase si ne trezeste ca ea nu isi da seama ca are mustati si ne gadila .....Are tabieturi...doarme de la 3 la 5 .30 pana vine tati acasa .Cand ajungem acasa trebuie sa o pupam ca altfel ne urmareste prin casa.Daca venim de la cumparaturi aproape ca intra in punga sa vada ce am luat , cand vrea ea trebuie plimbata prin casa in punga , sau doarme in punga ..... Daca o intrebi ceva de genul "ce faci ?" iti raspunde....Ce sa mai e o dulceata....Ma opresc aici ca as putea continua la infinit si nu e cazul sa va plictisesc.
Oricum subiectul era daca Blue sa mai ia o pisica....si eu ma gandesc la asta mai ales ca in curand va sta destul de mult singurica dar imi e teama sa nu apara gelozia ....asa ca explicati-mi si mie ce si cum ....e prima pisicuta pe care o am ...merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

inainte am avut si eu o pisica si o catelusa.la un moment dat am gasit un motanel tare dulce si firav ,pe strada.l-am adus in casa.cateaua si motanelul s-au acomodat foarte repede.se intampla ca motanelul sa se trzeasca pe la 5dimineata si cauta cateaua ca sa se joace.erau tare dulci.dar pisica mai mare nu il suporta si il scuipa tot timpul.in momentele astea motanelul era foarte trist si fugea sa caute cateaua pt putina afectiune.a trebuit sa dau motanelul altei familii.am plans .a suferit si catelusa dupa ce l-am dat.iar pisica mare...ce pot spune..se vedea din nou stapana pe casa.acum,ce pot spune?!depinde de caracterul pisicii.a mea era foarte egoista.aici,in grecia sunt numai cu catelusa,dar astept sa isi tina promisiunea sotul meu de a-mi aduce doi pisoiasi si un catelus.le prefer sa fie micute ca sa se acomodeze mai repede.iar din partea catelusei stiu ca nu vor fi probleme.ea iubeste orice animalut care vine in vizita...la ea in casa.in schimb daca vede un animalut pe strada face mare taraboi.deh...animalutele astea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

pt.blue13:daca stii ca nu ai o pisicuta prea egoista,eu as zice sa iti iei una micuta si preferabil sa nu fie de acelasi sex.parerea mea!dar poate gresesc.si sa le acorzi atentie la amandoua,in egala masura pt a nu deveni geloase una pe alta.am vazut cazuri la televizor cand locuiau si 4-10 pisici impreuna,ba mai era si un caine printre ele si nu erau probleme.pupicioi la pisicute si catei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Pt. Blue.
Noi avem un motan si o pisicuta. Nici o problema de acomodare si ... prietenie mare, alianta perfecta (mai ales la facut prostii).

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Blue, si eu zic ca tot de caracterul pisicii tine. Al meu motal (il poti vedea pe paginutza mea) este foarte iubaret cu toate animalele, dar sa nu fie prea zgomotoase, ca il streseaza.
La noi Bogus da trezirea in fiecare zi la 6.00 si daca nu te dai jos din pat urla cat il tin plamanii, ne-a terminat. Desigur acest lucru nu se intampla cand sunt doar eu acasa pentru ca imi respecta somnul si asta pentru ca pe mine ma iubeste cel mai mult
Pupici la Pisicoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Eu am acasa in Ro o dulceata de pisica. Intre timp, de cand sunt eu plecata, a mai fost 'adoptat' un caine. Pisica se intelege bine cu cainele, in sensul ca nu se bat sau mai stiu eu ce. Numai ca ea il ignora total! Din cate mi s-a spus.

Mai am o prietena care are 2 pisici si ele se inteleg f bine intre ele. Si mai am o cunsotinta care avea peste 5 pisici, numai ca statea la curte. Convietuiau bine si pisicile alea intre ele.

Oricum ar fi, mie imi lipseste tare un animalut de casa. Am un hamster acum, numai ca e prea micut si nu ma pot juca cu el cum mai jucam cu pisica mea.

Alina

Mergi la inceput