Oradea !!!
Raspunsuri - Pagina 12
ioana c spune:
Eu am terminat"Sanitar" in 1994.
Pupici si mai vorbim,Ioana ,mamica Patriciei Maria(15 iunie)
http:photos.yahoo.com/ioanacovaci
RELY27 spune:
Am primit totul si inca o data iti multumesc din suflet.Am completat pagina personala si de data asta cred ca a mers.Singurul lucru pe care nu stiu exact ce s-a intimplat ca nu mi-a aparut este numele bebeului,data nasterii si sexul, pe care le-am completat,le-am trimis dar cand mi-am vizualizat paginuta nu le-am vazut.Oricum asta cred ca nu ma mai deranjeaza asa tare.
si eu si Richy pt ca ne-ai ajutat sa ne vada si pe noi lumea.
Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
marius spune:
Ok daca mai ai alte probleme e suficient sa le ridici chiar daca sunt legate de acest site. www.desprecopii.com iti (va) sta la dispozitie 24 de ore din 24.
Marius
marius spune:
Ioana, bine ai venit printre noi atat pe acest site cat si printre oradeni. Iti doresc o sedere si navigare cat mai placuta.
Marius
diana904 spune:
Dragutilor, vinerea viitoare voi veni la Oradea (v-am spus ca mi-a placut mult, si ca voi reveni, ma tin de cuvint). Vreau sa va intreb cum pot ajunge de la aeroport in oras, banuiesc ca gasesc taxi-uri acolo. E ca la Bucuresti, adik risti sa iti puna pretul de n-ori? de ce sa ma feresc??
Multumesc de sfaturi.
sweet spune:
Salutarii tuturor oradenilor!
Sotul e si el oradean si tare dor ii mai este sa-si revada orasul copilariei asa ca anul asta ne vom petrece sarbatorile de iarna in tara.
Am insa o foarte mare rugaminte la mamicile bebelusilor care papa formula:
stiti cumva daca gasesc in tara sa cumpar pentru bombonelul nostru Alex (6 luni) Similac cu fier si DHA & ARA ?
Alex a baut pina acuma lapte de la mami si in completare Similac Advance cu Fier si DHA & ARA. Am incercat si Nestle dar nu i-a placut.
Stiu din alte mesaje postate pe forum ca se gaseste Similac in tara dar nu toate tipurile de Similac contin si cei doi acizi: DHA (acidul docosahexaenoic) si ARA (acidul arachidonic).
Sau eventual imi puteti recomanda alt tip de formula care sa contina neaparat cei doi acizi?
Multumesc mult
Alex, Mona si tati Cris
RELY27 spune:
Oradenilor am si eu un anunt de facut.Am acasa o catea ciobanesc german care a facut 9 pui si mi-a fost mila sa ii arunc.Acum au 5 saptamani si maninca singuri.Vreau sa ii dau oricarei persoane iubitoare de animale.In prezent mai am de dat 2 fetite si un baiat.Daca stiti cui i-ar trebui va rog sa imi dati un mesaj.Tin sa va anunt ca trebuie neaparat facut vaccinul si deparazitarea, care costa cam 100.000-150.000lei.Astept mesaj de la voi.Vape toti.
Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
andan spune:
Iar vin cu o rugaminte la oradenii mei
Trebuie sa-mi fac niste analize (sange, urina, toxo) si - avand in vedere ca nu mi-am mai facut analize din secolul trecut - nu mai stiu care e procedura Recoltarile se fac numai dimineata, pe nemancate? Si unele dintre ele nu sunt gratuite (cu trimitere)?
tuturor
Daca dragoste nu e, nimic nu e.