Abuzuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si daca ei copilul de acolo ...fa reclamatie la inspectorat, la politie. Poate tu nu o sa mai beneficiezi de rezultate dar un alt copil DA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiS spune:

Sigur o sa fac o reclamatie, sper fa nu fiu singurul dupa ce vorbersc cu ceilalti parinti. Cel mai greu va fi cu dovezile. Cred ca imi vor inchide gura cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by cl

Chiar azi dimineata am auzit o stire despre o fetita, de la o cresa din Iasi, care acum e in spital din cauza abuzurilor (parca din cauza ca a refuzat sa stea pe olita!!!). Nu mi-a venit sa cred!

Claudia

Da, am vazut aseara la Focus, stirea despre fetita de 2 ani, din Iasi ! Ingrijitoarea s-a enervat ca fetita nu a vrut sa stea pe olita. Urmarea...fetita a ajuns la spital !
Mihai, sper sa gasesti cea mai buna rezolvare pentru copilul tau !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mihai, fa o reclamatie! Gandeste-te si la ceilalti copii. Poate sarmanii parinti stau linistiti la serviciu ca copii lor sunt in siguranta si ei mititeii sufera.
Vorbeste si cu ceilalti parinti. Poate si ei au indoieli.
Unde-s doi puterea creste!

Sa auzim numai de bine si sanatate micutului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiS spune:

Intamplarea la care eu am fost martor cu chestii de genul "dau cu tine de pamant" era tot "la olita" si are o vechime de 3 zile.
Oricum am plecat tremurand de nervi si putin a lipsit sa imi fac singur dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Doamne, nu pot sa cred! Mihai, nu mai duce copilul acolo nici o secunda, toate astea pot avea efecte si pe moment si in timp asupra copilului. Mai bine isi ia unul din voi concediu cateva zile pana rezolvati situatia si gasiti o bona.
Si nu le lasa, avertizeaza parintii, sa se faca ceva, macar de frica sa stie, daca de constiinta n-au auzit.
Nu stiu ce as face sa aflu asa ceva cand va fi bebelina mea la gradi sau scoala. Cat despre cresa... as matura cu ele pe jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Dupa ceea ce ne-ai spus, mie mi se pare foarte clar: copilasii sunt batuti la cresa respectiva !
Nu cred ca ar trebui sa se ajunga mereu in situatia copilului pe care l-am vazut azi dimineata la tv pentru a se lua masuri: era plin de vanatai pe manute si picioruse, iar ancheta este in curs pentru a se gasi persoana vinovata
Eu zic sa nu mai duci copilul la cresa cel putin o perioada si sa depui reclamatii scrise la directoare si Ministerul Invatamantului (poate ceilalti mai vin cu idei).
Nu inteleg cum sunt alese cadrele pentru educarea copiilor: nu au teste psihologice ? De ce nu isi cauta alta meseria daca nu se pricep si nu au dragoste si rabdare cu micutii ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

http://www.telem.ro/id/146/news_show.html
S-a intamplat luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Si mie imi este groaza ca va veni timpul sa-l dau la gradinita.
Culmea ca cresa in cauza este cotata ca una dintre cele mai bune crese de stat din Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nu-mi vine sa cred ca nemernica aia care a agresat fetita din Iasi risca doar o penalizare la salariu! E strigator la cer! Eu una le-as omori cu mina mea sa-mi faca asa ceva la copiii mei.

Mergi la inceput