PENTRU BEBELUSI

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Da Freia, e numai 19 mii. Sigur nu sunt asa ceva in Buc? Da intr-adevar sunt de groaza

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

fetele inimoase, pentru copilasii din subiectul lui lix:

quote:

e buna ideea cu hainutele. nu le-ar strica. o avem pe

mariana- copila de 1 luna si jumatate

Cristinuta de aproape 3 anisori

o alta fetita de 7 anisori

un baietel de 5 anisori

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Fetelor am si eu hainutze ramase de la Vladut, nu sunt cine stie ce(in sensul ca nu sunt noi, evident) camasutze de corp & pantalonasi din bbc,un port-bb etc pt. copii de 8-10 kg, 6-10 luni.
Pentru gemenii de 8 luni(cit de curind fac 10)si au cam 12-14 kg/buc,daca vretzi sa le trimitezi hainutze,tb. sa stitzi ca s-au mutat de la adresa scrisa la http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23646.
P.S.Nici Vladutz nu mai are hainutze, maica-sa sta rau de tot cu $$ (pt. un timp cit mai scurt, sper)si daca se intimpla sa existe ceva ramas, dupa ce atzi dat pe la alti copilasi .....
Multzumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Si eu am hainute pentru fetite, dar nu stiu cum sa vi le dau. Saptamana asta le strang de prin dulapuri.
Ma anuntati si pe mine cum ne intalnim? Locuiesc in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

in ce zona stai geut?

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

In Berceni, dar ne putem intalni oriunde.
1. Uf, abia am gasit subiectul la care am scris ieri. Mi se pare tare aglomerat forumul asta, te incurci in el. Nu exista o notificare prin care sa te anunte ca s-a raspuns la un subiect care te intereseaza?
2. Cred ca e mai simplu sa-mi scrieti mesaj privat. Chiar aseara am inceput sa pun lucrusoare intr-un mare sac. Dar mai dureaza cateva zile pana intru in toate dulapurile. Si sper ca nu supara nimeni ca unele lucruri nu sunt chiar frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ca sa-ti raspund pe puncte:

quote:
Originally posted by geut

In Berceni, dar ne putem intalni oriunde.

eu stau in Balta Alba pe langa parcul IOR, statie de metrou TITAN.

1. Uf, abia am gasit subiectul la care am scris ieri. Mi se pare tare aglomerat forumul asta, te incurci in el. Nu exista o notificare prin care sa te anunte ca s-a raspuns la un subiect care te intereseaza?

daca vrei sa reintri pe subiectele la care ai postat anterior, da click pe numele tau si iti v-a arata ultimele 10 subiecte in care ai postat un raspuns. Esti notificat pe mail doar in cazul in care tu esti initiatorul unui subiect si ai primit un raspuns.

2. Cred ca e mai simplu sa-mi scrieti mesaj privat. Chiar aseara am inceput sa pun lucrusoare intr-un mare sac. Dar mai dureaza cateva zile pana intru in toate dulapurile. Si sper ca nu supara nimeni ca unele lucruri nu sunt chiar frumoase.

iti dau si PM cu link unde s-a postat raspunsul. Dar gandeste-te ca raspunsurile s-ar putea sa-i intereseze si pe altii. Cand ai spus cuvantul sac mi l-am imiaginat pe Mos Craciun. Si nu, nu se supara nimeni ca nu toate lucrurile sunt frumoase. Sunt atatia copii amarati pe lume incat nu cred ca mai conteaza daca hainele sunt de la un super magazin sau de la materna din colt, pe ei ii intereseaza sa le tina ceva de cald.

Cand esti gata cu stransul si asamblatul in sac da-ne un semn.

Numai bine,
Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, cand termin iti spun si ne intalnim, ca stam aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Freia, am strans toate lucrusoarele Clarei care mi-au mai ramas ( marea majoritate le-am dat deja fetitei de la Galati- Andrada, si fetitei Roxanei- Alexandra ) si am luat o multime de lucruri si de la nasa mea, si astfel am strans 2 SACI + o sacosa de imbracaminte si incaltaminte pentru copilasi incepand cu varsta de cateva luni pana pe la vreo 3-4 anisori, si o sacosica cu jucarii. Nu am timpul necesar sortarii lor pe varste, plus ca m-am gandit ca tu mai ai deja si alte lucruri de pe la alte mamici puse pe categorii si cand desfaci sacii sa le pui pe categoriile pe care tu le ai deja. Imi pare rau ca te pun la treaba, dar...As vrea sa-mi spui unde ne putem intalni sa-ti aduc lucrusoarele?

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Am uitat sa spun ca am si un portbebe printre lucrusoare.
Locuiesc in Bucuresti, Dr. Taberei si lucrez in Floreasca, daca ne putem intalni prin preajma acestor cartiere sau in zonele adiacente, ar fi foarte bine.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput