Rinita alergica
Raspunsuri - Pagina 2
DanaK spune:
Fiicei mele i s-au facut 12 teste si s-a ajuns la concluzia ca este alergica la acarieni.Deci tot ce este tesatura trebuie evitat;sa scot covoarele din casa,sa inlocuiesc canapelele cu cele din piele,sa doarma pe rogojina,dar ce fac cu hainele de pe ea?Cand era mica ii dadeam bixtonim sticle intregi,una dupa alta,si toate verile nu ii dadeam inghetata pe motiv ca este racita,dar mai tarziu medicul de familie mi-a sugerat ca ar fi alergica.De 9 luni i-am scos si amigdalitele.A urmat si tratament cu Rhinocort si Astemizol si vaccinuri cu Alergim si Bronhodin,ii mergea bine numai in perioada aia si cand se termina tratamentul incepea iar sa-i curga nasul.Acum i-am cumparat picaturi cu apa de mare Nazomer,dar nu au nici un efect.Nu mai stiu ce sa-i fac.
mara26 spune:
buna,probabil ca stiti,oricum eu va spun ce am facut eu pt rinita si a functionat.Ca sa scap de dependenta de picaturi am folosit ser fiziologic si cam intr-o luna a functionat.Am facut tratament cu Gingko Biloba(de la firma HARmony)si cam dupa4 zile deja s-a observat.MAi iau Paracetamol sinus si Claritine.De asemenea imi face bine aerul umidificat un pic.Vreau sa va spun ca pe chestia asta din cauza incompetentei medicilor si a neglijentei parintilor mei am fost toata copilaria indopata cu antibiotice ,injectii,mi s-au scos amigdalele si polipii la3 ani(desi se stie ca ambele se pot reface).Multa sanatate !
Andreutza spune:
Mara, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat in copilarie. S-ar putea sa te simti mai bine de la Claritine care este foarte bun pentru alergii, iar restul sa fie degeaba. Apa de mare si serul fiziologic or merge la altii, dar daca problema e veche si agravata medicamentos(esti deja dependent) iti faci iluzii. Amigdalele sunt niste glande, deci structuri complexe si nu se mai refac niciodata(din pacate). Cu polipii este o alta poveste, si daca trebuie scosi se scot chiar daca se refac.
Cu drag,