Mamici si tatici din Elvetia

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Oiiii, dubla aniversare, o sa iasa cu flacari. Laura, si eu am o fata, ce zici, ne facem cuscre???? ca sa fim toate intr-o familie
Darius sau Andreas?????

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraomar spune:

Haidetzi fete ca mai am unul de dat ,care mai avetzi fete ,si scap de griji ?
Si ce chefurii vom face atunci,he he!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Mamicilor, ati scris asa mult , ca nu stiu ce sa raspund mai īntīi.Deci:
-Adela si Laura, va īncuscriti-hai?-dar daca Julia se īndragosteste de Patrick?Lasa diferenta de vīrsta!"Inima īsi are ratiunile ei..."
-noi am plecat de la petrecere mai repede pentru ca a doua zi dimineata am mers la biserica.Nu stiu cum a fost muzica mai departe,
dar īmi era dor si de muzica de tanzuit romāneasca.A fost?
Adela, merci de poze, eu din pacate nu pot sa le vad, īmi spune ca nu sīnt eu "owner".Trebuie sa-l rog pe Roger sa ia neste masuri.

-Laura venim si noi īn august, cu mic cu mare.Si ca sa nu venim cu mīna goala , daca nu te superi,o iau si pe sora mea, pe care o astept sa vina la noi.E ziua ei pe 16 august, a lui Roger pe 15.08 si a mea pe 25.08.Hey ce zici, o punem toti de un chef?
Sa-i spui sotului ca mi-a placut prajitura care a facut-o sīmbata-sa ne mai faca!

Va dau pupici la toate si...nani-pui
Giny

Mergi la inceput

Giny hai fete sa-o facem lata ,la mine pe 17 este fimiu ,pe 20 eu ,si 28 soatza mea .REabuie sa ieasa ceva .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lauraomar

Giny hai fete sa-o facem lata ,la mine pe 17 este fimiu ,pe 20 eu ,si 28 soatza mea .Trebuie sa ieasa ceva .

Mergi la inceput