Mamici si tatici din Elvetia
Raspunsuri - Pagina 13
lorelei_19 spune:
Inca o noutate referitoare la petrecerea Elisei: sunt cam 100 de invitati, care vin in fiecare an in proportie de 90%!! Asha ca n-o sa fie plictiseala :)
Petrecerea Elisei o sa devina evenimentul monden al anului al romanilor din Elvetia. Bravo ei ca organizeaza asemenea petreceri
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Adela spune:
Ginyyyyy la ce ora vii? Unde esti puiu la coafor?
Lorelei io i-am luat deja cadou... si vin si cu salata boeuf si un tort pentru Julia... cine se grabeste poate mai prinde vreo feliuta.
~~Adela &Julia 2 ani- 19. Iunie. 2004
iren spune:
Mey, o avea ceva daca fac si io tot salata de boef? Ca mi se pare cel mai usor- acu, fie vorba intre noi, sint in pana de inspiratie Ma gindesc ca la cita lume o sa fie, se maninca sigur!
Adela, Juliei, sa se faca mare si frumoasa- ascultatoare nu mai zic, ca nu e nici o sansa
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
lorelei_19 spune:
Eu vreau sa-i zic printesei maine personal ceva la urechiusha :)
Adelush, ce i-ai luat?
Salvati un inger:
Adela spune:
iren> nu are nik. Elisa a spus ca sunt cateva persoane care aduc salata boeuf si nu e problema daca aduce mai multa lume, ca se mananca! oricum nu poti face salata pentru 100 de persoanae asa ca cu cat mai multe, cu atat mai bine.
Puiu dar nu te obosi prea tare ai grija de Bianca si sa-ti fie tie bine. Fa si tu ceva mai usor.
Multumesc pentru urari. Va povestesc maine ce i-am luat.
iren spune:
Pai da nu stiu ce altceva sa fac, habar n-am, nu va zisei ca-s in pana de inspiratie? Daca aveti vreo idee, aruncati-o incoace
Adela spune:
- oua umplute cu pateu sau sardele, alea alea...
- salata de vinete?
Parca e mai usor de facut.
iren spune:
Daca salata de vinete ar fi usor de facut, mi-as face-n fiecare zi, ca-mi placeeee.....da e odios de complicata
Asta e, ramin la boef...
rafyraf spune:
Salut tuturor celor din Schweitz,
eu sant in canada dar tare mi-a placut aceasta tara a fostra ...am stat si eu in ea timp de 6 luni ...e o tara minunata ....ce parere aveti , ma insel dragi elvetieni?
cu respecte
Rafy
lorelei_19 spune:
Fetili, fain ne-am mai distrat la Elisa. Fata asta stie sa organizeze o petrecere, nu gluma! Asha de fain m-am simtit, ca de fiecare data cand suntem toate. Pozele vin- sper, heute Abend :)
Va pup si o zi minunata!
da, Rafy, e o tzara frumoasa, si o iubesc
Pe unde te-ai preumblat prin Schweiz??? si tie pupici
Salvati un inger: