Barbatul care a vazut nasterea mai are chef de...?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Sotul meu a stat cu mine pana in momentul expulzarii copilului cand a fost rugat de catre dr sa iasa afara dar usa era deschisa .Este f mandru ca a fost alaturi de mine,eu l-am rugat si faptul ca era cu mine mi-a dat f mult curaj ,nu m-a inhibat deloc prezenta lui.Consider ca a fost un moment deosebit de important pt toti 3 .SExul este daca ma credeti la fel de des si chiar mai bun ca in perioada de inceput a relatiei noastre.TOTUSi cred ca depinde de fiecare barbat ce simte fata de sotia sa insarcinata (noi parca eram in caldurisi pt unii momentul nasterii e prea socant.Oricum sexul in primele luni dupa nastere intampina alte piedici mai prozaice.Eu nici nu vreau sa-mi aduc aminte cat de zombie eram in primele 6 luni,dar nu ne0am lasat.NASTERE USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Sunt bucuroasa ca asa multe fete sunt de acord ca tatal sa asiste la nasterea copiilor.
Si eu am avut norocul ca sotul meu sa fie cu mine de la inceput pana la sfarsit. Nu a vrut sa ma lase nici pentru o secunda si sincera m-am simtit in siguranta cu el acolo deoarece atunci cand esti in acele dureri tu nu ai timp de intrebari sau sa auzi ce spun asistentele sau doctorul.
Imi aduc aminte cu placere cand am incercat sa-mi schimb pozitia pentru a mai atenua durerile si eram asezata in sezut pe masa cu picioarele atarnate si el a venit si ma luat in brate eu cuibarindu-mi capul in umarul lui. Am inspirat adanc si mirosul lui atat de bine cunoscut ma relaxat complet si am fost apta sa gandesc pentru cateva momente si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca a facut posibil ca sotul meu sa fie langa mine.
A vazut tot si sincer nu la afectat cu nimic in sens negativ... cu greu am depasit cele sase saptamani in care se spune "NU_SEX"...
Si acum cand ma ia in brate si il miros imi aduc aminte de acea clipa.
Nici nu stiti ce suport moral poate fi partenerul tau de viata in momentele nasterii ... si el are dreptul sa-si vada copilul nascandu-se.
Acum mai am in jur de 14 saptamani si o sa am al doilea copil iar el deja numar zilele si orele si nici nu-si pune intrebarea daca sa asiste sau sa nu asiste la nastere .

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

si sotul meu a asistat la nastere si inca ne place sa ne amintim de ziua aceea si, desi au trecut aproape nouasprezece ani de atunci, avem in minte, aievea, toate detaliile, toate trairile pe care le-am impartasit si dac-ar fi s-o luam de la capat, n-am schimba nimic. chiar aseara ii aminteam cum imi stergea transpiratia pe toata fata in afara de locul unde aveam nevoie cel mai tare, sub nas, si s-a uitat la mine cu o dragoste coplesitoare si m-a intrebat cum de l-am vrajit de ma iubeste asa mult dupa toti acesti ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Lauraa,abia astept sa ne povestesti cum a fost .....acusi......acusi.....!

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Superbe poze...
Cel putin capsorul ala albicios care simte pentru prima data aerul...
Mie mi-au placut, m-au emotionat si sincera sa fiu nu vad nici un impediment in viitor pentru o relatie sexuala la fel, ba nu, mult mai aprinsa.
Cind am nascut, usa incaperii era la perete, se defila pe culoar ca la 23 august...am remarcat intre doua impingeri lucrul asta - si eu aveam o singura grija:sa-mi dozez efortul si sa imping.Asa ca nu va mai faceti probleme de ordin estetic, cred ca pentru el conteaza enorm sa participe la ceva ce nu va putea face niciodata!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Frumoase poze si emotionante. Mi-au dat lacrimile cand am realizat ce greu poate fi pentru copilas, sa fii expulzat, sa te chinui sa iti faci loc sa ajungi intr-o lume necunoscuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Eu trebuie sa nasc zilele astea si sint ferm hotarita sa-l am pe tatic linga mine..pentru ca indiferent de ce va fi dupa,cred ca experienta nasterii este unica si vreau sa o traiesc alaturi de tatal copilului meu!Am discutat cu multi tatici care au asistat la nasteri si marea majoritate au confirmat faptul ca este EXTRAORDINAR sa fii prezent,nici unul nu mi-a dat impresia ca ar fi o experienta traumatizanta care sa fi determinat schimbarea vietii sexuale de dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Eu care sper sa mai rezist inca macar vreo doi anisori pana sa facem pasul asta am discutat deschis cu el . Ar fi cea mai mare bucurie sa-i permit sa fie prezent , dar nu sa vada nasterea ci sa ma poate tine de mana , sa-mi fie alaturi sa ma-ncurajeze . Altfel s-ar simti prea inutil .... Ei , cine stie pana atunci dar mi-ar placea enorm sa-l stiu acolo , sa-l simt alaturi .www.zanezane.net/forum/smiley/drunk.gif" border="0">

Nimeni nu e perfect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Eu am observat un lucru si cred ca l-ati observat si voi. Toate mamicile care au nascut cu sotul alaturi sunt super multumite ca au avut aceasta sansa de a-l avea pe tatic langa ele. Nu am auzit-o pe nici una sa zica ca a fost o alegere gresita si ca daca va mai fi sa nasca, nu-l mai vrea alaturi.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Doris ai fost mortala:
"Cind am nascut, usa incaperii era la perete..."
Pai unde poate sa fie usa daca nu la perete?
Stiu, ai vrut sa spui ca patul tau era aproape de usa.

Mie spre exemplu mai rusine mi-ar fi sa nasc cu alte femei in salon decat cu sotul meu alaturi. Nu o vad nici pe sora-mea stand langa mine si cu atat mai putin mama sau ... brrrrr... soacra.

Stau si ma gandesc ca-n orice cuplu exista fantezii si dorinte sexuale mai putin... clasice, sa zicem. Cu toate astea nu avem jena sa le practicam cu partenerii (chiar daca la inceput a existat aceasta jena, ea dispare pe parcursul anilor), nu ne e rusine sa facem ceva ce ne creeaza noua placere si poate de altii ar fi catalogat ca ... neobisnuit, excentric etc. Cum poti sa te mai jenezi de sotul tau cand nasti daca in viata sexuala nu exista jena? Viata sexuala intr-un cuplu presupune exact depasirea barierelor intimitatii, intre cei 2 nu mai exista dupa parerea mea lucruri intime, mai ales cand relatia dureaza de foarte mult timp. De ce oare pentru unele dintre noi exista nevoia asta de intimitate fata de sot atunci cand nastem?

11 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput