Barbatul care a vazut nasterea mai are chef de...?
Raspunsuri - Pagina 10
papadie spune:
quote:
Originally posted by diana21
Uitati-va la pozele astea! Exact asta vede si sotul tau, in schimb tu nu vezi! Cred ca ar fi bine sa stim cum aratam atunci pt. ca imaginile astea ies mai greu din minte!
http://www.amazingpregnancy.com/weekbyweek/laborandbirth/jeannie/index.html
MULTUMESC FRUMOS
Eu nu am putut decit sa pling. De emotie.
Sper ca sosu' sa fie linga mine la nastere :-)
PS: Nu mi se pare nimic dezgustator. O femeie care da viata arata sublim...chiar si umflata si cracanata:-) Si nici nu e asa singeros;-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
descintec spune:
Eu nu am avut ochi pentru sexul femeii. Pozele in care copilul parca se desurubeaza din mama sunt extraordinare. E aproape palpabil efortul pe care il depune micuta fiinta sa se nasca. Doamne, daca aveti sansa sa lasati un tatic sa vada cum lupta micutul lui pentru a se naste, sa nu cumva sa nu o faceti! Va inchipuiti ca de cate ori il priveste cum creste, il mangaie cu ochii unui tata care l-a vazut nascandu-se? Cui ii mai pasa atunci de pitulicea voastra??? Hai mah increzutelor
D.
Lauraa spune:
Mey, ce sa zic, bravo voua ca sunteti asa tari! Io bag de seama ca-s slaba rau de inger in comparatie cu voi dar ce sa fac, asta sunt - asa defilez
Laura si papusica din burtik (34 saptamani)
descintec spune:
Laura, n-am citit mesaj cu mesaj subiectul. Asa ca poate o sa repeti ce te intreb eu acum. Parerea lui care e ? Vrea sau nu sa asiste?
D.
Lauraa spune:
El de vrut vrea. SI eu vreau deasemenea sa fie cu mine. Nu stiu de ce nu se intelege ca eu vorbesc de expulzie , de cele cateva minute in care cerul e una cu pamantul si nimic si nimeni din jurul meu nu mai conteaza decat efortul de a impinge. Deci, cum stim cu totii, nasterea,prima in special, dureaza cateva ore cu toate fazele ei. Moasa de la spital vorbea de un timp de pana la 20 de ore. Desigur ca in timpul asta o sa fie cu mine minut de minut (desi el se intreaba de pe acum ce o sa manance ). DAR, in ultima parte, cea grea, prefer sa ma chinui de una singura. Asta e chestie de cateva minute.NU are el de ce sa vada cum iese capul copilului, nici eu nu vad si nu mor din asta. Cand copilul va fi scos complet, va putea sa intre din nou in sala si il vom vedea impreuna.Poate sa taie cordonul si sa-l vada din primul minut. Poate vorbim de lucruri diferite dar aici sala de nasteri are o usa si la usa sunt scaune.Daca sta la usa 5 minute nu moare, o sa intre chiar inainte de primul strigat. Deci (a mia oara) eu vorbesc de momentul EXPULZIEI!!!
Si acum chiar ca nu mai am ce sa zic la subiect, am zis si am repetat de ma doare aratatorul
Asta e alegerea mea, aluatul meu, aleluia!
PS. Eu dezbat aici de 6 pagini dar copilul meu tocmai s-a intors cu capul in sus si fundul in jos, asa ca poate ma paste cezariana...
Lauraa spune:
Da, da, am mancat mult! Stii tu ce ! :))))))))
chatonel spune:
:) sa-ti fie de bine si tie si copilei.
Crezi ca se mai intoarce inapoi? Sau sta bosumflata cu fundu-n jos? (na credeam ca bosumflatii-s cu fundu-n sus, nu i-ai izgsplicat? :) )
Toulouse, la ville rose
louisea spune:
quote:
Originally posted by diana21
Uitati-va la pozele astea! Exact asta vede si sotul tau, in schimb tu nu vezi! Cred ca ar fi bine sa stim cum aratam atunci pt. ca imaginile astea ies mai greu din minte!
http://www.amazingpregnancy.com/weekbyweek/laborandbirth/jeannie/index.html
eu i-am aratat pozele..
si mi-a zic ca nu vede nimic scarbos in asta.. ca asta e ceva normal intr-un cuplu si ca nu trebuie sa ne fie rusine de nimic..
allya spune:
mie nu mi s-a parut nimic groaznic in pozele respective, dimpotriva eu am vazut ca e deosebit de interesant felul cum a decurs tot procesul si e emotionant si miraculos! sincera sa fiu ma asteptam la muuuuult mai rau. Si cezariana arata f dur mai ales ca improasca sangele (am vazut niste filmulete), dar nu mi se pare groaznic nici asta.