Aici, in Olanda (2)
Raspunsuri - Pagina 5
AC spune:
Lena eu am calatorit cu bebe mic si alaptat la 4 luni si la sase luni si in curand inca o data. Vorbim pe PM daca vrei.
Danyce rode hond este rubeola si este cum spune si Fleur foarte periculoasa.
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
danyce spune:
Carevasazica am avut dreptate. Merci pentru asigurari. Sper ca piticii astia din vecini care vin sa ma mai intrebe una-alta la limbi straine nu au asa ceva. Stiu ca urmarile pot fi grave, dar incerc sa nu ma stresesz prea tare.
Peste o ora vine sotioru' si mergem la plimbarica. Nu de alta, dar simt nevoia de a face miscare. Inainte de a ramane insarcinata, ma plimbam cu soacra-mea vreo 20-30 km in fiecare vineri. Ce mai, adevarate excursii. Desi am insistat, soacra-mii ii este frica sa ma mai ia la plimbat pe asemenea distante. Asa ca trebuie sa nascocesc eu ceva. Ce pacat ca inca nu stiu sa inot. Voi stiti?
Si eu plec in Romania in iunie, pe data de 19. Pe 3 iulie trebuie sa o nasesc pe o prietena. A propos, stie cineva care este tariful de nas la ora actuala in Romania ca eu habar n-am si nici nu vreau sa ma fac de ras.O sa am insa laptopul la mine (primesc luna asta unul pentru firma)si o sa pot si atunci coresponda cu voi.
Lena, iti scriu prin PM adresa mea. Poti veni oricand.
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
danab spune:
Lena,da, in maxi-cosi l-am tinut.A fost foarte usor si de transportat, l-am pus pe carutul de bagaje si n-a fost nevoie sa-l port in maini. In doi mai ales nu-ti fa nici o problema, numai faza cu alaptatul sa o rezolvi. Iti spun eu ca decat sa o lasi sa tipe lasi tu toata jena la o parte si-ti scoti "biberonul".Eu astept ajutoare din Ro pentru cateva luni si apoi, cand iau vacanta de vara de la scoala merg si eu in tara pentru o luna chiar daca nu-mi vine "de nici o culoare" pe caldurile alea. Dar intentionez sa las copilul la mama(la Brad) si eu sa stau in Timisoara. Simt si eu nevoia sa fac numai ce vreau eu si alta ocazie nu am decat daca vin in tara.
Fleur,imi pare rau ca nu poti veni la intalnire, sper ca am inteles bine. Dar, tara asta-i mica fetelor si ne putem intalni mai des, chiar si la A-dam cu alta ocazie sa nu spuneti ca numai "hagenarele" sunt avantajate.
Azi am liber mai mult asa ca va mai vizitez. Dana
ancuta06 spune:
Vin si eu la intalnire fetelor
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Ana spune:
Salutare
Si eu locuiesc in Olanda. Chiar daca nu am mai scris, v-am urmarit subiectul cu regularitate. In special informatiile legate de linkuri de olandeza si uitzendbureaus imi sunt f. utile.
Eu sunt de ceva mai mult timp aici, am dat si examenul pt NT2, deci daca aveti intrebari, go ahead.
Imi pun si eu numele pe lista pt intalnirea de pe 25-26 aprilie, chiar daca nu mi-am intrebat inca sotul.
Ana
danab spune:
Ana, draga, bine ai venit printre noi! Chiar ma intrebam pe unde esti de nu te alaturi noua! Nici eu nu mi-am intrebat sotul dar la mine sigur nu-i nici o problema, numai Doamne-fereste sa nu se intample ceva neprevazut!Ce bine, ne adunam incet-incet. Deci Ancuta si Ana au spus si ele prezent!
AAM spune:
Vin si eu la intalnire .
M-am uitat in dictionar ( ti-am trimis mesaj pe privat danyce dar poate nu l-ai vazut )si in dictionar spun oamenii ca rodehond e rujeola....acum nu ma luati de "gigi contra " dar asta scrie acolo....
pupici!
mag_d2002 spune:
pe 25-26 vin si eu! Prietenul meu nu vrea sa vina pentru ca nu intelege romana si nu vreau sa se plictiseasca. In schimb am la scoala o prietena romanca si o sa vina si ea sper.
Alina
danyce spune:
Ce bine ca o sa fim atatea!La intalnire, vreau sa spun.
Eu m-am plimbat azi cateva ore cu sotiorul prin oras. Mi-am luat niste rochite si fustite foarte dragute pentru femei insarcinate.Doar putem fi elegante si gravidute, nu? Lucruri faine la preturi rezonabile se gasesc la C&A si la H&M. Positiekleding, vreau sa spun. Doar pantaloni nu am gasit nimic care sa-mi placa. Stiti voi pe unde se gasesc salopete de jeans pentru femei insarcinate? As vrea tare mult asa ceva, mai ales pt. acasa. Eu ma imbrac intotdeauna confortabil in casa, iar cand ies imi place sa fiu eleganta.
Sper ca voi, toate celelalte burtici o duceti bine si profitati din plin de weekend.
Veel liefs en kusjes,
danyce spune:
scuze, nu numai burticile, si celelalte, cu sau fara.
kusjes,