Cum vi se pare viata in Japonia? (6)
Raspunsuri - Pagina 7
bidiloi spune:
Draga Michiyan,am vazut ca esti activa si am decis sa te testez sa vad ce mai faci si sa te. Gabitu ce face?Spune-i sa-mi spuna exact cind o mai gasesc acasa sa o mai sun.Sa-ti spuna tie cind e libera si nu lucra.Cum mai e vremea pe acolo?Esti O.K.sper.
michiyan spune:
Pai sunt activa mai Simonel ca nu ma mai pot dezlipi de langa calc.Si mai am putin si trebuie sa ma duc ca azi am part time la restaurantasa o sa fiu eu azi.Asa a fost si Gabelu ieri ca cica a fost ff. aglomerat .Trebuia sa termine la patru si a terminat pe la noua jumate.Mi-e frica azi ,dar nu-i nimic e abia mai imi scade si mie partea dorsala.
Am tot incercat sa dau de tine pe la diferite subiecte in ultimele zile dar nu am reusit cu toate ca am mai intrat si de la birou sa vad ce se mai vorbeste.
Chiar sa stii ca berea jap. este buna mie-mi place Kirin ca-i mai dulceaga.
Mai Sorina-Alexa pai hai sa ne facem abonamente la o sala de fitt. si sa mergem impreuna cu masina mea mica si verde.Poate o corupem si pe Gabelu ca si ea sta in Kumagaya.Hai sa ne intalnim undeva si asa pe doi aprilie mai vine o romanca iar in vara o s-o chem si pe surioara mea mai mica si dementa (17 ani)si cred ca putem sa mergem undeva impreuna.Poate mergem si la hanabi ca-i mai omoshiroi cand suntem mai mult e am auzit ca ajuta mult la slabit sau mentinerea siluetei.este super pentru slabit cat mai mult.
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by michiyan
Pai sunt activa mai Simonel ca nu ma mai pot dezlipi de langa calc.Si mai am putin si trebuie sa ma duc ca azi am part time la restaurantasa o sa fiu eu azi.Asa a fost si Gabelu ieri ca cica a fost ff. aglomerat .Trebuia sa termine la patru si a terminat pe la noua jumate.Mi-e frica azi ,dar nu-i nimic e abia mai imi scade si mie partea dorsala.
Am tot incercat sa dau de tine pe la diferite subiecte in ultimele zile dar nu am reusit cu toate ca am mai intrat si de la birou sa vad ce se mai vorbeste.
Chiar sa stii ca berea jap. este buna mie-mi place Kirin ca-i mai dulceaga.
Mai Sorina-Alexa pai hai sa ne facem abonamente la o sala de fitt. si sa mergem impreuna cu masina mea mica si verde.Poate o corupem si pe Gabelu ca si ea sta in Kumagaya.Hai sa ne intalnim undeva si asa pe doi aprilie mai vine o romanca iar in vara o s-o chem si pe surioara mea mai mica si dementa (17 ani)si cred ca putem sa mergem undeva impreuna.Poate mergem si la hanabi ca-i mai omoshiroi cand suntem mai mult e am auzit ca ajuta mult la slabit sau mentinerea siluetei.este super pentru slabit cat mai mult.
bm
Mai draga,eu am cautat o sala de fitness in Kumagaya,dar din pacate n-am gasit,am inteles ca cea mai apropiata este in Gyoda,dar eu n-am masina,si mi-a fost imposibil sa merg.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
michiyan spune:
Este una la iesire din Kumagaya dar nu este cine stie ce de capul ei in sensul ca este mai veche.Mai putem merge la una din Ranzan care s-a deschis de curand ca eu am si carnet sichiar daca este ea mica verde si din 1900 toamna.
Degetzica spune:
Salut!este prima mea postare pe acest forum insa va citesc de ceva timp.am vazut ca in ultimul timp s-au inscris mai multe fete din jp.si asta ma facut sa prind curaj si pofta de a scrie.Sunt casatorita cu un japonez de sase luni ,si inca nu am prea multa experienta in casnicie,alaturi de un japonez si sper ca voi invata mai multe de la voi,cele cu experienta.
eli spune:
Degetzica bine ai venit pe ! Sedere placuta, indelungata alaturi de membrii forumlui si mai ales alaturi de !
Azi a fost o zi superba! Mi-a dat asa un chef de viata, nu m-am mai simtit de mult asa bine, "fresh". Mi-am cumparat si o floricica, o narcisa . Cele/cei din Japonia care aveti flori, le-ati scos deja afara? Eu am cateva lalele, 2 irisi si zambila cumparata azi, dar nu stiu daca e bine sa le tin afara (pe balcon), mai ales ca vantul bate si de multe ori chiar puternic. Mi-e frica sa nu le rupa. Ce ma sfatuiti?
Si inca ceva, nu scapti de mine asa repede . Ce flori pot fi tinute tot timpul afara (adica si iarna) si sa aiba timp mai indelungat flori sau sa floreasca de 2 ori pe an. Vreau si eu sa imi cumpar niste flori ca sa mai inveselasca atomsfera, sa dea culoare balconului meu.
Multumesc mult!
Weekend placut tuturor!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 18 saptamani
Lia spune:
Eli,la mine toate florile stau afara.Am vreo 200 de flori de primavara(baby tulip,irisi galbeni si albastri,narcise,muscari,frezii,etc..stiu cate-s pentru ca am plantat bulbi si trandafiri,ciclame,bonsai,menta,patrunjel,telina...
Toate-s in regula,desi si la noi bate vantul.
Lia&Andrew
Degetzica spune:
Multumesc,Eli!si eu sper sa fie pe o perioada lunga .Dupa cate am observat o sa devii mamica,felicitari!I-tzi doresc o sarcina placuta!
ralucami spune:
Lia stii vorba aia din batrani: "tot patzitu'-i priceput". Acum m-am invatzat si eu minte cu Dvd-ul si am inceput sa dau sfaturi in stanga si in dreapta ca sa nu se mai pacaleasca nimeni asa cum am facut-o eu. Totusi mai am o intrebare. Aceeasi regula se alica si la DVD-urile portabile? Vezi ca nu ma linistesc?! E instinctul de autoflagelare Si o intrebare pt cine stie! Si-a trimis cineva vre-o masina din Jp in Ro? Si daca da cam la cat ajung taxele vamale si transportul?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
michiyan spune:
Bine ai venit printre noi Degetzica.iti doresc sa ai o casatorie fericita.O sa ai probleme la inceput pana o sa te obisnuiesti cu anumite conceptii de aici dar nu dispera ,unde-i dragoste,toate se rezolva.Sa nu-ti alinti prea mult sotul ca pe urma se invata si o sa ai multe de tras (iti spun din experienta proprie).Eu l-am alintat si i-am aratat ca-l iubesc prea mult si el s-a culcat pe o ureche.Exista o vorba la japonezi:Tsuta sakana esa yaranai.Sper sa vizitezi acest forum cat mai des.YOKOSO.