Cum vi se pare viata in Japonia? (6)
Raspunsuri - Pagina 11
remy spune:
Bun venit fetelor noi si tuturorFetelor mai trimite-ti si pe aici caldura nu fiti egoiste si o tine-ti numai pentru voi uite eu va trimit zapada.Cirsii aici infloresc abia pe la jumatatea luni mai
angel_jp spune:
Cami ,dar la vara cine o domneste? Tu caci aici vara este sufocanta,nu ma prea incumet sa ies afara din casa ,asa ca ...tu o sa fi fericita.Vezi ..asta este reversul...
Sorina-Alexa spune:
`Neata fetelor!
Si mie imi place cartoful dulce,am mancat duminica trecuta,la hanami.
Am mancat si porumb copt,dar nu mi-a placut,ca era foarte dulce
Sunt foarte trista ca nu reusesc sa slabesc,adica nu sunt grasa,dar am niste sunculite de toata frumusetea
Ceva idei aveti?!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
yashy spune:
Buna fetelor!
Am stat azi-noapte pana pe la 4 si am citit toate articolele despre Cristi... As vrea sa fac mai mult decat citit... Imi puteti explica cum ati trimis voi donatiile voastre?? va rog sa explicati mai amanuntit... ca la prosti...:PP
Va multumesc anticipat!!
Adina & Luka
http://www.babiesonline.com/babies/1/lukayashy
michiyan spune:
Mai Sorina,eu de vreo doua saptamani ma chinui numai cu grepfruit si cu salata sau cu culca-te ca-ti trece foamea,sau bea apa si mai rabda si abia am reusit sa slabesc 3 kg.Si eu chiar sunt grasa.
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by michiyan
Mai Sorina,eu de vreo doua saptamani ma chinui numai cu grepfruit si cu salata sau cu culca-te ca-ti trece foamea,sau bea apa si mai rabda si abia am reusit sa slabesc 3 kg.Si eu chiar sunt grasa.
bm
Ce ambitioasa esti,bravoooo!!!!!!!!!
Mie imi cam lipseste,eu am 45 de kg,la aproape 1/60.
Sunculitele la burta ma cam supara,si ceva celulita
Tu faci sport?
Sorina.
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by yashy
Buna fetelor!
Am stat azi-noapte pana pe la 4 si am citit toate articolele despre Cristi... As vrea sa fac mai mult decat citit... Imi puteti explica cum ati trimis voi donatiile voastre?? va rog sa explicati mai amanuntit... ca la prosti...:PP
Va multumesc anticipat!!
Adina & Luka
Intra pe site-ul facut special pentru Cristi : www.pentrucristi.ro
Si acolo gasesti tot ce vrei,ai acolo si conturile in care se pot dona bani,exista un cont in dolari iar altul in lei.
Apoi te duci frumusel la banca,cu actele tale,si spui ca vrei sa trimiti suma asta in contul cutare....
O sa-ti opresca un mic comision,in functie in suma pe care vrei s-o trimiti.
Sper c-am fost cat de cat explicita,si ca am putut sa te ajut.
Numai bine,
Sorina.
michiyan spune:
Pai atunci nici nu ma intalnesc cu tine pana cand nu slabesc.Eu cu burta nu am probleme,kuru-i mare la mine si sa nu mai zic sa sunt si bulanoasa.La tine nu-i de slabit,e de antrenat.
yashy spune:
Multumesc Sorina-Alexa!!
Dar, din pacate, nu am pus in cont nimic... Taxa pentru cei 2.000\ care vreau sa-i donez, e de 5.250\... Mai bine ii dau lui Cristi decat sa platesc taxele lor...
Asa ca am trimis un PM Mirelei sa imi dea adresa ei, ca sa pot rezolva printr-un mandat postal!
Va pupic!!
Adina & Luka