Ce ar fi daca? Imagine....

Ce ar fi daca? Imagine.... | Autor: AC

Link direct la acest mesaj

Ce ar fi daca am lua o pauza?
Si am lasa balta (eu prima promit!) macar pentru o vreme cu discutiile Contra:

religiosi contra ne-religiosi
pro-americani contra pro-irakieni
pro-palestinieni contra pro-israelieni
pro-emigrare contra pro-Romania
................................
.... si lista poate continua.

Nu ca as vrea sa ascund diferentele dintre noi sub pres,.... NU. Ci pentru ca nu cred ca ne vom convinge una pe alta de ceva... si mai cred ca ne vom certa si atata tot, iar cei neutri in vreun subiect vor pica cel mai rau. Si de ce sa o facem?

De ce sa nu ne certam?
Pai, pentru ca ne leaga ce avem mai frumos pe lume: copii sau dragostea si dorinta de a avea copii.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Ca bine zici!Dar eu trebuie sa recunosc ca-mi place sa discut in contradictoriu, dar nu sa ma cert. Cred ca in oricare din subiectele care se vor aborda vor fi si pareri diferite, ca de ex educatia copiilor care e diferita de la parinte la parinte chiar si in aceeasi familie ( si amandoi si tata si mama cu toate ca au pareri diferite, au argumentul suprem: dragostea fata de copil). Va recunoasteti careva in situatia sus amintita? Eu da!

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ar fi frumooos...si plictisitoooorr :))

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Andreea, ai si promisiunea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Propune tu un astfel de subiect. Eu nu sint "Gica-contra" din principiu, intervin cind am ceva de spus in plus fata de posturile celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Deci nu pot sa cred!!!

Chiar azi voiam sa deschid un post despre directia in care o ia forumul asta, unde discutiile despre copii isi fac timide loc printre razboaie intre grupe de interese (de care or fi ele). Ma bucur ca nu sunt singura care sesizeaza treaba asta.
Acum nu ca ar fi rau sa discutam cate-n luna si-n stele dar imi amintesc ce fain era acum vreu an-doi cand stiam fiecare ce mai face copilul lui X ,Y si Z,adica in jurul copiilor se cam invarteau povestile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Fetelor... dau... eu asa am simtit.. ca e un forum desprecopii si ca daca noi ignoram subiectele care ne-ar desparti... ele vor disparea... si cei care incep se vor mai calma sau vor disparea si ei.
Si mie imi place sa-mi spun opinia... dar ... prea ne-am certat in ultima vreme...
Haideti fetelor:):) ne unesc copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Si dodo.... sunt atatea nu doar la parintii... gradina, moda..
si subiectele din tara x sau y.. s-au calmat intr-un final:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

calda si imbietoare propunere, draga AC

La categoria copii..nu ma pot inscrie pe lista, dar trec pe lista cealalta:) :"dorinta de a avea", se poate?

si daaaa, putem vorbi despre dragoste, despre implinire, emotii, sperante, dorinte, planuri pentru un maine, despre nepoooooti, se poate? ca eu am un nazdravan de nepotel dupa care sunt innebunita! si el, hotomanul, stie asta..Nu ca n-ar si specula fenomenul, are o matusa nebuna care imita toate animalele padurii cand el o cere si dansam impreuna pana unul cadem frantzi:)Si zau ca imi place la nebunie!

..asa ca...nepotii se pun?:)

pupam mamicile si le salutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anne, buna propunere!! Sa vorbim si despre copii!!

Monica si bebe Albert ( 2 luni)http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Imagine (John Lennon)

Imagine there's no heaven,
It's easy if you try,
No hell below us,
Above us only sky,
Imagine all the people
living for today...

Imagine there's no countries,
It isnt hard to do,