Mamici din Arad...? (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!Azi am avut o zi buna, am venit acasa si casa lucea(a fost femeia la curatenie), mancare am avut de ieri asa ca azi dupa-masa mi-am mutat doar partea dorsala de colo colo.Am mai pus haine la spalat, am calcat si s-a facut seara.Acum sotul si Bianca sunt la culcare.Eu dau o raita pe aici si merg si eu ca la servici am o saptamana groaznica.Din pacate e plin de oameni bolnavi.
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Uffff,fetelor,ce vreme urata!
Nu-ti vine sa iesi din casa.Voi ce faceti?
Eu acum l-am culcat pe Dragos si merg sa fac ceva de mancare,desi nu am nici un chef.

Alina33 tu ce mai faci,nu ne mai spui ce face bb tau? Pana la urma e baiat,sau nu se stie sigur?

Cristina nici tu nu ai aparut ieri pe aici? Si la voi e timp nasol cu ploaie? Ce fac gemenutele?

Magda vad ca doar noi doua am fost pe-aici de alaltaieri!Parca nici nu am chef sa scriu daca nu scriu si celelalte fete.Las' ca vine Clau si intretine ea atmosfera.
Clau te asteptam.Oare apari azi acasa cu bb?!

Anto a zis ca azi ajunge in Arad,asteptam sa ne sune sa vedem ce zice de intalnirea de maine.Sper ca veniti fetelor din Arad!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Eu tot aici sunt, doar ca sunt obosita, e vreme nasoala( cind ploua cind e
soare), iar gemenutele sunt tot mai neastimparate.Ieri am dormit si eu de amiaza cu ele, iar acu ma pun sa mai adun pe aici si sa fac mincare.
Clau , ai venit acasa?
Mai vorbim,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Ceau Cristina,bine ai aparut!!! Si eu am dormit ieri cu Dragos un pic,el a dormit 3 ore jumate,probabil de la vreme a fost asa somnoros.
Calin a venit acum de la lucru si s-a uitat putin la TV,dar vad ca a adormit in fotoliu.Ma duc sa-l trezesc si sa mancam.Cand se scoala Dragos mergem putin prin oras la cumparaturi,chiar daca e vremea asa si nu prea am chef.Trebuie sa cumpar ceva cadouri de Pasti.Vreau sa merg si pe la CHIC,magazinul de la Gara,daca stii,sa vad ce mai au pe-acolo.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo fetelor!
Azi e ceva mai bine cu burtica mea.Nu ma necajeste.Sincera sa fiu nu mai stiu ce sa cred.Doc zice ca e baietel sigur da pina acum mi-a zis ca e fetita....In 13 mai merg la eco si o mai intreb odata.Trebuie sa ma obisnuiesc cu idea ca tare rau e asa.
Zilele astea am spalat hainutele lui bobo si le-am calcat,macar prima oara sa fie calcate si le-am rearanjat in dulap.Mi-am facut in sfirsit si eu bagajelul desi mai am sa-mi iau pompa de sin si il pun sa fie pregatit.Al meu sot tot ma cearta ca imi gasesc de treaba si nu stau in pat da tare m-am saturat de stat in pat.
Au inceput si mie sa mi se umfle picioarele si imi amintesc de Clau ca zicea ca parca e un elefant.Naspa, da cel mai rau e senzatia ca parca ma stringe ceva de git.Nicicum nu scap de ea.
Voi v-ati apucat de facut praji?Eu mi-am comandat cozonaci si am sa vopsesc oua.A,si am cumparat inghetata!Foaaaaarte buna!
Ai mei socri au plecat la mosia de la Plescuta asa ca o sa stam singurei acas de Paste.De inviere o sa mergem la niste prieteni.
Ce bine de voi ca va puteti deplasa!!!!
Acum va las ca a venit al meu sotior acas.Va pup!

Mergi la inceput

Clau te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Mergi la inceput

Ceau Alina.Sa stii ca eu si acum ii calc hainele la Dragos inainte de-a le pune in dulap dupa ce le-am spalat,toate.Nu e asa greu ca sunt micute,dar oricum e o munca in plus,dar parca imi place sa le calc si asa sa le pun in dulap.Las' ca nu mai ai mult nici tu si scapi de burta si de picioare umflate.Eu nu fac praji de data asta ca mergem la parinti si face mama mea,o ajut eventual la vopsit oua.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna seara fetelor,
Apropo de hainute, eu nu le calc...Alina, si eu am avut picioarele umflate.Asta e, credeam ca o sa ramin cu nr mai mare la pantofi, dar vad ca am revenit la 39...Nu stiu ce praji o sa fac, ca n-am nici un chef. O sa vopsesc oua.
Alina m, ai fost in oras? N-ai fost la Tirgul de Paste de la expo?Cum mai e vremea la Arad?Apropo, vroiam sa te intreb daca Dragos mai foloseste suzeta. Gizele inca dorm cu ea, dar ziua nu le-o mai dau, doar daca o fura...
Clau, ai venit acasa?
Miine va intiniti?
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinacsa

Buna seara fetelor,
Apropo de hainute, eu nu le calc...Alina, si eu am avut picioarele umflate.Asta e, credeam ca o sa ramin cu nr mai mare la pantofi, dar vad ca am revenit la 39...Nu stiu ce praji o sa fac, ca n-am nici un chef. O sa vopsesc oua.
Alina m, ai fost in oras? N-ai fost la Tirgul de Paste de la expo?Cum mai e vremea la Arad?Apropo, vroiam sa te intreb daca Dragos mai foloseste suzeta. Gizele inca dorm cu ea, dar ziua nu le-o mai dau, doar daca o fura...
Clau, ai venit acasa?
Miine va intiniti?
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

Cristina am fost in oras,dar nu am fost la Targul de Pasti,am fost pe la Chic de unde mi-am cumparat mie un costum(fusta,pantaloni si sacou la 1.280.000 lei),la Leonardo,unde i-am cumparat la Dragos ceva pantofiori negri din piele,sunt super si nici nu au fost scumpi cu 200.000 lei si adidasi i-am mai cumparat,am mai fost pe la Ziridava de unde si-a luat Calin pantofi.V-am zis eu ca am stricat o gramada de bani.Am mai cumparat un cadou la un baietel ce merge Dragos la ziua lui maine,blugi si vestuta de blugi(costum).
Dragos nu mai vrea suzeta de la 6 luni.El nu a mai vrut-o,desi eu il mai obligam noaptea s-o tina in gura ca se mai linistea.De la 6 la 8 luni numai noaptea o mai vroia si apoi deloc.
Nu stiu daca ne intalnim maine,trebuia sa ne sune Anto in seara asta,probabil n-a venit de la Oradea.Sa vedem daca ne suna maine,eu vineri plec la Bihor.
Te pup si pe fetite.

alina

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
Azi am vorbit cu Anto si a ramas ca ne intilnim la 18.00 la El Padrino.
Magda ,tu ce faci,vii?!N-ai mai bagat nasucul pe-aci.Clau inca nu a dat nici un semn, pe ea o iertam ca e ocupata.Poate a iesit din spital.Am sa-i dau un sms.
Sper sa ne recunoastem.Pe mine sigur ,am o burtica mare!
In rest nimic important.Astept sa ne vedem

Mergi la inceput